Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi in cariera. Pasi de urmat pentru a avea succes in afaceri

de Idei de afaceri 02 Apr. 2024 5546
Sfaturi in cariera. Pasi de urmat pentru a avea succes in afaceri
4.37 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti doresti ca afacerea ta sa aiba succes. E normal, insa afacerile pot fi riscante, mai ales daca nu ai idee de unde sa incepi. In functie de pasii alesi, afacerea ta se poate bucura de un succes sau se poate ruina din cauza falimentului. Nu-ti face griji, aici vei gasi cateva sfaturi utile de urmat pentru a avea un succes garantat in business.

E relevant pentru un incepator sa retina cateva lucruri esentiale cu privire la antreprenoriat, asadar avem cateva propuneri pentru tine pe care le poti implementa. Garanteaza-ti succesul!
 

Gaseste-ti propriul segment de piata


Unul dintre cei mai importanti pasi este identificarea unei nise careia sa i te adresezi. Astfel, trebuie sa cauti un segment unde nu exista un lider de piata sau sunt putine companii care au acelasi obiect de activitate. Odata ce ai facut asta, poti incepe atacul!
 

Finantarea


Sunt mai multe optiuni aici. Pentru multe afaceri, gasirea unui finantator este cea mai sigura cale. Bancile sau fondurile de investitii sunt o alta varianta. Insa, antreprenorii trebuia sa ia in considerare si dobanzile care pot fi impovaratoare in urmatorii ani.

Te gandesti sa demarezi o afacere pe Internet? Secretele comertului online iti sunt, in sfarsit, dezvaluite...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
Daca alegi optiunea investitorilor: sunt doua variante - business angels sau fondurile de investitii. In primul caz, oameni de afaceri cu bani investesc intre 10.000 si 30.000 de euro in afaceri mici. In plus, ii ajuta sa intre pe o anumita piata si le inlesneste contactul cu alte companii mai mari. In cel de-al doilea caz, investitia depaseste si 2 miliarde de dolari, iar acestia vor sa isi recupereze o mare parte a acestor bani in trei ani.
 

Site-ul companiei


Pentru ca afacerea ta este una online, trebuie sa investesti o suma considerabila in site. Si asta pentru ca interfata este cea care il va convinge pe client sa revina pentru alte cumparaturi.
 
Astfel, specialistii spun ca versiunea de baza a unui site costa ~500 de euro si poate ajunge si la 20.000 de euro.
 

Marketing


Un alt punct pe care multi antreprenori il uita este promovarea, mai precis marketingul companiei. Cele mai eficiente canale de promovare sunt, la inceput, networkingul, cunostintele si reclamele online.
 
Poti trece si la outdoor, odata ce ai reusit sa iti pui pe picioare compania si ajungi intr-un punct stabil dpdv financiar.
 

Tranzactiile clientilor


Atunci cand pui la punct site-ul ai grija ca si componenta de magazin online sa fie una "prietenoasa" si usor de folosit de clienti. Nu uita de securitate! Este extrem de importanta.

Te gandesti sa demarezi o afacere pe Internet? Secretele comertului online iti sunt, in sfarsit, dezvaluite...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 

Ai rabdare


Nu te astepta sa ai succes rapid si nu renunta la slujba pe care o ai in prezent. Dureaza mai mult pana cand afacerea ta va fi profitabila, in multe cazuri putine se pot lauda cu un profit spectaculos imediat.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: lucruriafacere de succesfinanataremarketingtranzactii clientirabdaresite companiesegment de piatasucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.37 din 5 - 15 voturi.

Articole conexe

9 lucruri pe care orice antreprenor aflat la inceput de drum ar trebui sa le stie

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Conducerea propriei afaceri vine cu mari beneficii, precum libertatea, controlul si recompensele financiare. Nu mai punem la calcul indeplinirea unui...

6 lucruri utile pentru antreprenorii incepatori

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Inceperea unei afaceri poate fi o provocare pentru multi antreprenori. Iata 6 lucruri utile pe care ar trebui sa le stii si sa le pui in aplicare...

7 lucruri importante despre etica in afaceri

de Florin Amariei
19 Mar 2019
Credibilitatea in mediul de afaceri este un lucru care se castiga destul de greu si se pierde intr-o clipita. Iata, asadar, 7 lucruri importante...

7 lucruri pe care le poti invata de la Bill Gates

de Florin Amariei
19 Aug 2019
Uneori e bine sa privim inspre cei care au avut succes si au trecut cu brio prin mai multe crize pentru a intelege lucruri esentiale despre viata de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]