Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai un magazin online? Iata ce reguli sa respecti

de Camelia Diaconu 06 Ian. 2020 3733
3.61 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un magazin online este o modalitate de prezentare a produselor pentru clienti si posibili clienti. Este imaginea afacerii tale si tocmai din acest motiv trebuie sa te asiguri ca interfata site-ului este impecabila. Pentru ca un magazin online implica si vanzarea online, iata ce reguli trebuie sa te asiguri ca respecti!

Una dintre cele mai importante reguli atunci cand ai un magazin online este sa transformi vizita clientilor pe site intr-una cat mai placuta si avantajoasa pentru tine. Pentru asta, proiectul site-ului trebuie să fie curat, profesional si atractiv pentru clientii de toate varstele.


Structurarea trebuie sa fie extrem de ordonata, categoriile in site foarte usor de gasit, produsele distribuite corect in sectiuni si prezentate cat mai elaborat. Daca sunt respectate aceste reguli, atunci procesul de achizitie al unui client este mult mai simplu.

 
Reguli de care sa tii cont atunci cand ai un magazin online
 
Optimizeaza-ti continutul cu cuvinte cheie.  Un magazin online poate fi gasit extrem de usor de catre utilizatori daca textul din site este optimizat pe cuvinte cheie. Mai exact, in functie de specificul serviciilor sau produselor oferite de magazinul tau online, selecteaza o serie de cuvinte cheie, cele care au un volum foarte mare de cautari din partea utilizatorilor si adauga-le in site. De asemenea, nu uita de titluri si categorii din site care trebuie si ele optimizat pentru a se pozitiona cat mai sus in motoarele de cautare Google.

 
Alege-ti imagini explicite. Imaginile, dar si descrierile pe care le ai in site joaca un rol extrem de important. Asigura-te ca imaginile pe care le folosesti sunt la o calitate foarte buna si iti prezinta produsul pe care vrei sa il vinzi intr-un mod cat mai atractiv. Fotografiile au un impact destul de mare asupra vizitatorilor. Practic, imaginile sunt motivul pentru care o vizita se transforma si intr-o achizitie.

 
Pune la dispozitie un numar de contact pentru mai multe detalii. Oamenii au nevoie de confirmari atunci cand isi comanda online un produs. Daca le pui la dispozitie un numar de telefon pentru mai multe detalii, clientii vor stii ca esti disponibil sa oferi orice alte amanunte referitoare la produs ori servicii si vor apela la tine. Mai mult de atat, sa discuti la telefon cu clientii este un avantaj pentru tine. Pe masura ce le vei spune beneficiile produselor, ii vei atrage sa devina clienti fideli.

 
Ofera metode de plata diverse. Ofera metode de plata alternative pentru clienti. Nu le impune doar plata prin card bancar pentru ca este posibil sa iti pierzi clienti. 
 


Tags: magazin onlineafaceri onlinereguli in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.61 din 5 - 9 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]