Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alege programul potrivit de training pentru leadership

de Alexandra Popescu 31 Aug. 2014 2515
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Programele de formare a leadershipului ofera participantilor o mai buna intelegere despre importanta leadershipului intr-un mediu de afaceri.

Trainingurile de leadership  te pot face sa te simti incurajat si plin de speranta pentru viitor, dar atunci cand liderii se intorc la birourile lor, vor realiza ca au pierdut instrumentele necesare pentru a conduce.

Trainingurile de leadership inspira si captiveaza, dar cursantii nu invata abilitati micro-comportamentale, care sunt fundamentale pentru a conduce un business.

Acestea se concentreaza pe incercarea de a inspira oamenii pentru a fi lideri mai buni ajungand in interiorul personalitatii lor si descoperind scanteia carismatica a acelei persoane.

Directorii de companii accepta, de multe ori, aceasta abordare. Unii sustin ca nu poti invata leadershipul, ci ca acesta este o trasatura innascuta.

Lucram intr-o lume in care organizatiile functioneaza ca retele de proiecte si echipe de lucru intr-o matrice, spre deosebire de o ierarhie. In realitatea corporativa toata lumea va conduce proiecte, iar ei au instrumentele necesare pentru a incepe.

Acesta este motivul pentru care trainingurile de leadership ar trebui sa conteze in privinta abilitatilor micro-comportamentale specifice, de care oamenii au nevoie pentru a lucra cu echipe. A

cestea trebuie sa ofere instrumente pe care potentialii lideri le pot utiliza pentru a avansa. Numai atunci cand leadershipul este defalcat de o serie de competente micro vor fi trainingurile de acest fel capabile sa se alinieze cu afacerile.
 
Iata 2 sfaturi pentru a alege programul de training de leadership necesar pentru organizatia ta!
 
1. Leadershipul se invata
 
Programele de training pentru leadership nu ar trebui sa fie discursuri inspirationale care exemineaza un cadru de lideri speciali si carismatici.

Acestea ar trebui sa invete "piulitele" si "suruburile" executiei: cum sa intocmestio harta a terenului politic, cum sa anticipezi rezistenta si cum sa sustii impulsul. Cu alte cuvinte, participantii trebuie sa stapaneasca competenta politica si manageriala.
 
2. Foloseste limbajul potrivit
 
Programele de training pentru leadership trebuie modificate pentru a reflecta asupra vocabularului specific industriei si sa graviteze in jurul studiilor de caz si exemplelor. Fara integrare adevarata si formare, nu vor rezona cu participantii.
 


Tags: antreprenoriatafaceritrainingleadershiptraining leadershiplideriantreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Investitii inteligente vara. Constructia unei afaceri cu inghetata stradala

de Bianca Tila
23 Apr 2024
Cladura incepe sa ne inunde, iar ideile antreprenorilor nu se lasa asteptate. Afacerea cu inghetata strada este o oportunitate excelenta in aceste...

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
22 Apr 2024
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]