Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AmCham Romania are un nou director executiv

de Florin Amariei 09 Iun. 2021 1587
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Camera de Comert Americana in Romania, AmCham Romania, are un nou director executiv dupa 21 de ani!

Letitia Pupazeanu va deveni director executiv al Camerei de Comert Americane in Romania (AmCham Romania) incepand cu 1 iulie 2021, preluand functia de la Anca Harasim, care a ocupat aceasta pozitie timp de 21 de ani.
 
Anca Harasim va continua sa sprijine activitatea AmCham din rolul de consultant de management pana la finalul lunii martie 2022.
 
"Sunt onorata si recunoscatoare pentru increderea care mi-a fost acordata. Ii multumesc Ancai pentru efortul si entuziasmul pe care le-a investit fara ezitare in dezvoltarea organizatiei. Alaturi de colegii din echipa AmCham vom ramane dedicati misiunii de a promova viziunea comunitatii AmCham si prioritatile pentru dezvoltarea sustenabila a economiei romanesti si a climatului investitional din tara noastra. Perioada plina de provocari pe care inca o traversam a contribuit la consolidarea AmCham si ne-a dovedit inca o data cat este de importat sa fim impreuna ca mediu de afaceri si sa contribuim constructiv la identificarea celor mai bune solutii", a spus Letitia Pupazeanu.
 
Dupa o experienta de 6 ani in cadrul USAID (United States Agency for International Development), Letitia Pupazeanu s-a alaturat echipei AmCham in anul 2007, in rolul de Advocacy manager, devenind ulterior Policy director si director executiv adjunct.
 
Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) se afla de peste 25 de ani printre cele mai reprezentative asociatii ale comunitatii de afaceri din Romania si un promotor al dialogului public-privat pe teme ce privesc mediul de afaceri, politicile publice cu impact asupra economiei, competitivitatea Romaniei sau dinamica relatiilor comerciale intre SUA si Romania
 
In prezent, cele peste 450 de companii americane, multinationale si romanesti membre ale comunitatii AmCham Romania, fac posibila implicarea AmCham in promovarea prioritatilor economice pentru multe domenii de activitate, prin grupuri de lucru specializate, precum: Piete de Capital si Servicii Financiare, Guvernanta Corporatista, Concurenta si Ajutor de Stat, Energie, Educatie, Economie Digitala, Fiscalitate, Mediu , Piata Muncii, Sanatate, Fonduri Europene, Achizitii Publice si Partneriat Public-Privat, Real-Estate si Turism.
 
AmCham Romania este membru acreditat al US Chamber of Commerce.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: amcham romaniadirector executiv amcham romanialetitia pupazeanu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]