Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajati din generatia millennials? Top 4 reguli de recrutare

de Camelia Diaconu 08 Feb. 2019 3555
3.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Potrivit mai multor studii realizate de catre cercetatorii britanici, in prezent, forta de munca activa este reprezentata de generatia millennials si generatia Z, adica persoaele nascuta incepand cu mijlocul anilor 90. Insa, ce presupune acest lucru in procesul de recrutare al angajatorilor? S-au schimbat cerintele angajatilor pentru a castiga cei mai buni angajati? Iata care sunt regulile de recrutare intr-unbusiness pentru a beneficia de cei mai buni angajati!

Reguli de recrutare pentru angajatii millennials
 

Fiecare companie in parte are propriile reguli, insa acestea, impreuna cu preferintele si interesele companiei, se schimba o data cu avansarea tehnlogiei. Companiile sunt nevoite sa se adapteze noilor cerinte si implicit a noului val de angajati. Generatia millennials, persoanele nascute incepand cu mijlocul anilor 90, a venit cu cerinte noi deoarece, sustin ei, aduc forte noi, ambitii si obiective marete. Asadar, iata cum sa iti imbunatatesti sistemul de recrutare. Ce plusuri sa adaugi.
 
Pune beneficiile pe primul loc. Traim in secolul in care aspectul financiar este extrem de important, iar beneficiile in campul muncii nu par sa fi disparut, din contra. Pentru a fi o companie pe placul generatiei millennials trebuie sa oferi: un program de munca flexibil, chiar si beneficiul de a lucra de acasa, workshop-uri, tichete de masa, dar in sistem electronic, training-uri de dezvoltare profesionala si personala. 
 
Rapiditate. Generatia millennials este caracterizata de viteza. Oamenii sunt obisnuiti sa comunice rapid prin canalele online, sa se deplaseze rapid in orice loc, dar si sa ajunga cat mai repede la obiectivele pe care si le seteaza. Asigura-te ca poti sa tii pasul cu ei si arata-le ca vii in sprijinul lor cu cel mai putin la fel de mare rapiditate. 
 
Creeaza o legatura intre valorile firmei si valorile angajatilor. Generatia millennials nu cauta un simplu job in care sa isi petreaca zilnic 8 ore pe zi. Ei isi doresc o atmosfera placuta la birou, un mediu de lucru relaxant, experiente unice care sa ii implineasca sufleteste. Dincolo de partea financiara, vino cu argumente care sa creeze o legatura intre tine, ca si companie, si viitorul angajat.
 
De unde ii recrutezi? Generatia millennials nu stie ce inseamna sa cumperi ziarul de la chiosc si sa te uiti in anunturile cu locurile de munca. Acum, cv-urile se depun online pe site-urile de specialitate sau chiar pe platformele de socializara, asa ca asigura-te ca ai conturi active. Aceste grupuri sunt mult mai eficiente in cautarea angajatului perfect deoarece job-urile sunt impartite in functie de cateva criterii.
 
Asadar, pentru a angaja oameni care sa performeze in compania ta, asigura-te ca impui cateva reguli inca din interviul de recrutare. Aceste tehnici sunt tot mai folositoare pentru a descoperi angajatii capabili de care ai nevoie.
 


Tags: generatia millennialsreguli de recrutarerecrutare angajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]