Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple Books: Carti audio citite de AI

de Bianca Tila 05 Ian. 2023 356
Apple Books: Carti audio citite de AI
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania americana a lansat o categorie de carti audio, naratiunea acestora fiind realizata de o inteligenta artifiala care utilizeaza vocea unui om, potrivit News.ro.

Apple a ales sa faca aceasta miscare intr-un mod silentios, fara a anunta presa. Noua categorie de carti audio este disponibila in aplicatia Apple Books.
 
Un motiv pentru care gigantul a ales sa fie discret este ca aceasta mutare ar putea deveni repede una controversata si criticata de unii scriitori si jucatori din industrie.
 
Apple a apelat la o serie de publisheri pentru a realiza noile carti audio. De asemenea, compania le-a propus sa le vanda cartile narate cu ajutorul AI si sa suporte toate costurile acestui proces.
 
Desi nu toti publisherii au fost de acord cu propunerea companiei, cartile celor care au acceptat pot fi gasite acum in Apple Books la categoria AI narration.
 
Naratiunea AI poate fi realizata rapid si ieftin in comparatie cu cea clasica, citita de un om. In conditiile in care toate partile implicate isi dau acordul, AI-ul poate genera diverse voci umane. In acest sens, se poate ajunge la comercializarea unor carti citite de AI cu vocile unor celebritati.
 
In prezent, piata cartilor audio se bucura de un succes. Anul trecut, aceasta piata a reusit sa genereze 1,5 miliarde de dolari, dupa ce a crescut cu 25%. Expertii estimeaza ca pana in anul 2030, piata cartilor audio va genera 35 de miliarde de dolari.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: appleaicarti audionaratiune aipiata cartilor audio

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Apple lanseaza sistemul de comunicare prin satelit

de Bianca Tila
11 Nov 2022
Apple are planuri de investitii pentru lansarea din noiembrie. Compania va investi sume importante in Emergency SOS, sistemul de comunicare prin...

Metode de promovare. Care este cea mai ieftina?

de Idei de afaceri
29 Dec 2022
Indiferent daca abia acum te lansezi in afaceri sau desfasori deja o activitate de mai multi ani de zile, strategiile de mai jos au demonstrat ca...

Cea mai mare licitatie a toamnei. ANCOM asteapta 700 milioane de euro

de Bianca Tila
13 Sep 2022
Cea mai mare licitate organizata de stat in aceasta luna are in vizor licentele radio pe 25 de ani pentru constructia de retele de comunicatii 5G. In...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]