Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple lanseaza sistemul de comunicare prin satelit

de Bianca Tila 11 Nov. 2022 506
Apple lanseaza sistemul de comunicare prin satelit
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Apple are planuri de investitii pentru lansarea din noiembrie. Compania va investi sume importante in Emergency SOS, sistemul de comunicare prin satelit pentru iPhone 14, potrivit News.ro.

Sistemul de comunicare prin satelit pentru iPhone 14 urmeaza sa fie disponibil in luna noiembrie.
 
In momentul lansarii seriei iPhone 14, compania a promis una dintre cele mai importante facilitati, care va fi disponibila din aceasta luna, conform anuntului companiei americane.
 
Utilizatorii vor putea trimite mesaje scrise de urgenta din zone lipsite de acoperirea semnalului furnizat de infrastructura terestra de comunicare cu ajutorul Emergency SOS. 
 
In acest sens, utilizatorii de iPhone vor avea posibilitatea de a folosi aplicatia Find My cu ajutorul conexiunii la satelit. De asemenea, aceasta aplicatie va fi folosita pentru a trimite pozitia geografica in care se afla.
 
In prezent, functia pe care Apple o lanseaza este disponibila doar pe iPhone 14 si iPhone 14 Pro si functioneaza doar in Statele Unite si Canada. De asemenea, functia va fi gratuita doar in primii doi ani.
 
In ceea ce priveste planul de investitii, compania va aloca 450 de milioane de dolari in infrastructura necesara comunicarii prin satelit. O buna parte din acesti bani vor merge catre partenerul Globalstar.
 
Emergency SOS se va folosi de satelitii Globalstar si peste 300 din angajatii Globalstar se vor ocupa de functionarea serviciului lansat de Apple.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: applecomunicare prin satelitcomunicaresatelitiphone 14iphone 14 proglobalstar

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]