Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiile inceperii unei afaceri in 2019

de Florin Amariei 28 Ian. 2019 4114
3.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Te gandesti sa incepi o afaceri in 2019, dar nu stii daca merita sa faci acest pas? Iata care sunt beneficiile pe care ar trebui sa le ai in vedere.

Antreprenorii romani sunt supusi, bineinteles, numeroaselor provocari fiscale care vin dinspre autoritati si nu au cea mai simpla viata profesionala sau personala. In schimb, odata ce reusesc sa-si consolideze afacerea beneficiile incep sa apara unul dupa altul.
 
Iata beneficiile inceperii unei afaceri in 2019.
 
Avantaje la cumparaturi si fonduri guvernamentale nerambursabile la dispozitie
Vei putea sa iti deduci multe cheltuieli, sa scapi de plata TVA si sa poti subventiona multe din cheltuielile cu masina folosita in interesul firmei. In plus, fonduri precum cele nerambursabile oferite de stat te pot ajuta sa-ti cresti afacerea si sa angajezi mai multi oameni!
 
Esti sigur ca ai un loc de munca
Orice ai face si orice decizia ai lua (in afara de a intra in faliment sau insolventa) ai tot timpul siguranta ca exista un venit minim de care vei beneficia. Acest lucru nu poate fi spus si atunci cand cineva te poate concedia oricand, pentru orice motiv...
 
Timp liber si administrarea acestuia conform propriei dorinte
Esti propriul tau sef si iti administrezi calendarul asa cum stii tu mai bine. Iti alegi singur orele in care vei lucra si momentele in care te vei relaxa.
 
Independenta si mandrie
Ai construit ceva de la 0 care functioneaza. Este munca ta care are acum o identitate vizuala, o baza de clienti si intretine viitorul a mai multi angajati. Ce iti poti dori mai mult?
 
Oportunitati unice de networking
Fiind antreprenor intalnesti tot felul de oameni interesanti la evenimente la care ar trebui sa mergi si vei fi chiar si cautat de altii care iti vor cere servicii sau consultanta. Cei care nu iti pot oferi nimic in schimbul timpului tau sunt o pierdere de vreme. Nu te tatona sau inconjura de persoane care n-au nimic de-a face cu imbunatatirea ta sau a afacerii tale.
 
Control financiar si... PROFIT
Tu decizi unde se duc banii, in ce vei investi si pe ce ii vei cheltui. Esti cel care taie sau pluseaza. Pe langa faptul ca aceasta este o responsabilitate uriasa, te vei simti si mai sigur pe tine in timp!
 
Oportunitatea de a deveni expert
Cu cat inveti mai mult despre afacerea ta, despre piata, competitie, produse, servicii si preturi, cu atat experienta ta va deveni mai importanta si, de ce nu, dorita si de altii care se confrunta cu intrebari la care tu deja ai gasit raspunsul.
 
Inveti alte deprinderi noi!
Fiind proprietar al unei noi afaceri vei fi nevoit sa inveti si alte lucruri adiacente subiectului principal al afacerii tale precum social media marketing. Sa stii si alte lucruri in afara de pasiunea ta sau preocuparea ta principala poate servi drept un avantaj important in provocarile pe care ti le va aduce viitorul.
 
Sa iti incepi propria afacere este intr-adevar provocator. Chiar si asa, odata ce ai reusit sa iti creezi un cashflow pe care te poti baza si ai oameni de incredere alaturi de tine... Lucrurile se schimba in bine! 
 
Noi iti dorim succes!
 
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: beneficiiafaceri2019romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.83 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Variante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
In momentul in care afacerea ta are un sediu trebuie sa-l amenajezi conform domeniului si activitatii angajatiilor. In acest sens, cei ce vin zilnic...

Afaceri in sistem ecologic. Analiza SWOT

de Idei de afaceri
14 Dec 2022
Dupa ce ati realizat analize de piata, industrie, concurenta este timpul sa va descrieti firma in lumina tuturor acestor informatii. Abrevierea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]