Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Calitatile unui antreprenor

de Idei de afaceri 13 Nov. 2023 610
Calitatile unui antreprenor
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce bine ar fi ca un antreprenor sa aiba doar calitatile urmatoare, pentru a nu da gres cu startup-ul sau. Iata care sunt calitatile tale de antreprenor.

Antreprenorul este disciplinat

 
Acesti antreprenori sunt concentrati asupra afacerilor lor si elimina orice alt obstacol din calea atingerii scopurilor. Ei exploateaza strategiile la maximum si pun la cale tactici de a le duce la bun sfarsit. Antreprenorii de succes sunt disciplinati si pot inainta zilnic spre atingerea obiectivelor lor.
 

Antreprenorul are incredere in el insusi

 
Antreprenorul nu se intreaba daca va reusi sau nu. El este increzator ca va reusi, ca va avea succes. Antreprenorul este foarte increzator in tot ceea ce face.
 

Antreprenorul este deschis la minte

 
Antreprenorii stiu ca fiecare situatie reprezinta, de fapt, o oportunitate de business. Ideile se invart in jurul banilor, eficientei, aptitudinilor profesionale si potentialului noilor afaceri. Antreprenorii au capacitatea de a privi in jurul lor si de a se concentra asupra propriilor scopuri.
 

Antreprenorul incepe singur

 
Antreprenorii stiu ca daca un lucru trebuie facut, trebuie sa-l demareze ei insisi. Ei isi stabilesc parametrii de lucru si se asigura ca proiectele urmeaza calea cea buna. Sunt proactivi, nu asteapta ca cineva sa le ofere permisiunea de a actiona.
 

Anterprenorul este competitiv

 
Multe companii sunt formate deoarece antreprenorul stie ca pot face un lucru mai bine decat altii (de ce face Apple cele mai bune tablete?). Ei vor sa castige la sportul pe care-l practica si in afacerile pe care le-au infiintat. Un antreprenor va fi prezent in tot istoricul succesului companiei sale.
 

Antreprenorul este creativ

 
Unul din talentele absolute conferite de spiritul creativ (sfantul spirit!) este capacitatea de a putea face legatura intre evenimente si situatii aparent straine. Antreprenorii vin cu solutii sintetizate. Ei achizitioneaza unele produse vechi pentru a le prezenta unor piete noi.
 

Antreprenorul este determinat

 
Antreprenorii nu se tem de esecuri. Pentru ei, esecul este o oportunitate spre succes. Sunt hotarati sa invete din greseli si incearca din nou si din nou, pana se prinde de ei. Antreprenorii de succes urmeaza motto-ul “Nu exista NU POT, exista NU VREAU!”
 

Antreprenorii stiu sa relationeze cu ceilalti oameni

 
Antreprenorul are aptitudini excelente de comunicare, pentru a vinde produse si servicii si a-si motiva angajatii. Cei mai de succes antreprenori stiu cum pot sa-si motiveze angajatii, astfel incat afacerea sa creasca. Ei sunt foarte buni in sublinierea acelor beneficii extrase din ORICE situatie si ii invata pe ceilalti cum sa dobandeasca succesul in afaceri.
 

Antreprenorul urmeaza o etica foarte solida

 
Un antreprenor de succes va fi prima persoana care soseste la birou si ultima care pleaca. El vine in zilele de concediu si lucreaza. Este conectat non-stop la munca sa, fie ca este sau nu la serviciu.
 

Antreprenorul are pasiune

 
Pasiunea este cea mai comuna trasatura a antreprenorilor de succes. Ei iubesc la propriu ceea ce fac. Sunt dispusi sa lucreze ore suplimentare doar pentru a reusi. Un antreprenor extraordinar va incerca mereu sa-si imbunatateasca afacerile, va citi, se va documenta, va experimenta noi cai spre succes. Antreprenorii de succes vor sa vada cum este acolo sus, in varful celui mai inalt munte. Odata ajunsi acolo, vor sa urce si mai sus.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceriantreprenorcalitatile antreprenorului

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

9 lucruri pe care orice antreprenor aflat la inceput de drum ar trebui sa le stie

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Conducerea propriei afaceri vine cu mari beneficii, precum libertatea, controlul si recompensele financiare. Nu mai punem la calcul indeplinirea unui...

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]