Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai de succes 5 femei din Romania

de Ideideafaceri.ro 13 Iun. 2018 3939
3.2 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In mediul de business din Romania femeile au un cuvant important de spus, asa ca astazi Ideideafaceri va propune sa faceti cunostinta cu cateva dintre cele mai de succes femei de afaceri din Romania si nu numai!

1. Mariana Gheorghe
Mariana Gheorghe a plecat in aprilie de la sefia OMV Petrom. Aceasta a ajuns in companie la putin timp de la privatizare, mai intai ca membru al CA, iar apoi fiind numita presedinte. Performantele inregistrate de companie in timpul mandatului sau si planurile sustinute de dezvoltare au adus-o pe o pozitie de top in clasamentul excelentei managementului romanesc, ocupand locul I la categoria CEO.
 
2. Gilda Lazar
Gilda Lazar este cel mai cunoscut specialist in comunicare din Romania. De peste 12 ani ocupa postul de Corporate Affairs Director la producatorul de tigarete japonez JTI International. A inceput ca jurnalist, iar in 1996 a devenit purtator de cuvant la Ministerul Afacerilor Externe. Toata aceasta experienta a ajutat-o sa inteleaga mecanismele luarii deciziilor si a pregatit-o pentru managementul crizelor, lucruri care ii sunt de mare folos in actuala profesie.
 
3. Mihaela Mitroi
Mihaela Mitroi este, de ani buni, in fruntea topului celor mai apreciati specialisti in fiscalitate. In 2004 a realizat o premiera in Romania devenind prima femeie care ajungea partener intr-o firma din Big Four. Ulterior, a preluat managementul departamentului de consultanta fiscala si juridica al PwC Romania, precum si coordonarea echipelor de consultanta fiscala din Europa de Sud-Est.
 
4. Simona Halep
Desi in momentul de fata, jucatoarea romanca de tenis, nr. 1 WTA si proaspata campioana a Rolland-Garros, nu are nevoie de nicio introducere, e important sa o amintim drept exemplul determinarii pentru a atinge succesul.
 
5. Andreea Esca
De-a lungul celor peste doua decenii in care a prezentat stirile principale ale celei mai de succes televiziuni din tara, Andreea Esca a fost numita de doua ori Femeia anului, a castigat an de an premiul pentru cel mai bun prezentator din Romania si a fost declarata cel mai bun om de televiziune.  Vreme de zece ani a fost la carma revistei The One, iar acum se ocupa si de realizarea emisiunii La Radio, pe Europa FM.


Tags: femei de succesromania femeiafaceri femei romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.2 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]