Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia Europeana pregateste venitul minim adecvat in 2022

de Florin Amariei 22 Oct. 2021 1510
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Comisia Europeana (CE) deja isi stabileste tintele legislative pentru anul viitor, asadar pregateste si venitul minim adecvat.

CE va lua masuri pentru transpunerea in realitate a celor sase obiective ambitioase emblematice: o economie in serviciul cetatenilor, un Pact verde european, o Europa pregatita pentru era digitala, o Europa mai puternica pe plan international, promovarea modului nostru de viata european si un nou elan pentru democratia europeana.
 
CE pledeaza pentru o economie in serviciul cetatenilor. Odata cu accelerarea redresarii si cu revenirea activitatii economice la nivelurile de dinainte de criza, trebuie sa ne gandim la modalitati care sa confere economiei noastre sociale de piata o mai mare rezilienta. Comisia se va baza pe Planul de actiune privind Pilonul european al drepturilor sociale pentru a asigura locuri de munca de calitate, conditii de munca echitabile si un echilibru mai bun intre viata profesionala si cea privata, si va prezenta, de asemenea, o propunere de imbunatatire a protectiei lucratorilor impotriva riscurilor legate de expunerea la azbest la locul de munca.
 
Pentru a sprijini politicile statelor membre, Comisia va consolida plasele de siguranta sociala esentiale pentru amortizarea socurilor economice, aceasta urmand sa prezinte o initiativa privind un venit minim adecvat.
 
"Avand in vedere ca sectorul financiar este esential pentru redresarea economica, vom prezenta, de asemenea, propuneri privind platile instant pentru a promova acceptarea deplina a acestora in UE si vom facilita accesul intreprinderilor la capital in UE. Odata ce se va gasi o solutie globala privind reforma cadrului international de impozitare a societatilor, Comisia va asigura punerea in aplicare rapida si coerenta a acesteia in intreaga UE", se mentioneaza in comunicat.
 
In plus, Comisia va propune un Act european privind rezilienta cibernetica pentru a stabili standarde comune de securitate cibernetica si va incepe sa construiasca sistem global de comunicatii securizate bazat pe spatiu al UE pentru a furniza, la nivelul UE, o conectivitate in banda larga si comunicatii independente securizate statelor membre. Masurile de facilitare a asimilarii competentelor digitale in scoli si in invatamantul superior vor fi, si ele, prioritare.
 
In ceea ce priveste o Europa mai puternica pe plan international, Executivul comunitar continua sa consolideze statutul unic al UE de lider mondial. In cursul anului viitor, Comisia va prezenta o noua strategie intitulata "Portalul mondial" (Global Gateway) pentru a construi parteneriate in materie de conectivitate in intreaga lume.
 
Programul de lucru al Comisiei contine 42 de noi initiative de politica circumscrise tuturor celor sase obiective ambitioase emblematice mentionate in Orientarile politice ale presedintei von der Leyen si se bazeaza pe discursul sau din 2021 privind starea Uniunii.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: comisia europeanavenitul minim adecvatvenit minim comisia europeana 2022

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]