Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai o intalnire de vanzari de succes

de Alexandra Popescu 29 Apr. 2014 2661
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Intalnirile de vanzari reprezinta o componenta importanta pentru o cultura de vanzare extraordinara. Reprezinta modalitatea prin care echipa ta isi poate construi abilitati si se poate motiva. De aceea, fiecare sedinta trebuie sa fie una productiva, prin furnizarea de idei si nu numai, care ar putea sa le imbunatateasca jocul, sa ii motiveze prin unele armari pozitive sau prin recompensa si care ii va ajuta sa le creasca rezultatele la locul de munca. Prin acest mod iti vor creste si tie productivitatea si vanzarile.

O astfel de intalnire prezinta mai multe tactici prin care poate deveni productiva, nefiind foarte simplu sa scoti din echipa ta tot ce-i mai bun doar printr-o discutie monotona. Trebuie sa fii atent sa ii binedispui, sa ii motivezi, sa simplici totul aparent, doar pentru ca ideile bune sa curga de-a dreptul. 
 
Pentru asta, noi avem cateva idei prin care ati putea face o intalnire de vanzari sa devina un succes de fiecare data.
 
1. Incepeti cu un energizant. Incepe de fiecare data intalnirea cu ceva relaxant, amuzant, care sa ii binedispuna. Incearca sa incepi intalnirile la timp si ii poti recompensa pe cei punctuali printr-un mic joc care ii va motiva pe ceilalti sa nu intarzie prea mult. Incearca sa spui o poveste amuzanta, sa evidentiezi vanzarile din saptamana care a trecut, sa discuti despre ceea ce au facut luna trecuta. Orice relaxeaza atmosfera este binevenit.
 
2. Mentine totul foarte simplu. Nu te complica sa faci o sedinta formala, care sa dureze ore, pentru ca fiecare are treaba lui. Simplifica totul si fa ca reuniunea sa decurga rapid. Creeaza atmosfera potrivita, adauga un plus de valoare in sprijinirea echipei tale pentru a executa o abilitate de vanzari cheie care iti va ajuta afacerea si acorda-i dreptul de proprietate.
 
3. Ai trei reguli pentru intalnirile individuale. Pentru a te asigura ca intalnirile individuale nu rapesc prea mult din intalnirile de vanzari, stabileste trei reguli: seteaza o limita de timp, creeaza diferite teme in jurul succesului si sa se concentreze pe viitor si sa stie cand sa se deconecteze de problemele individuale.
 
4. Motiveaza si recompenseaza. Fiecare intalnire de echipa trebuie sa sa bucure si de o motivatie. Acest lucru ii va ajuta sa se simta sustinuti si recunoscuti. Nu trebuie sa oferi cadouri speciale. Ofera ceva care se bazeaza pe activitatea lor interna sau pe lucrul in echipa.
 
5. Capacitatea de activitate. Aceasta dezvolta abilitati in curs de desfasurare si este cheia pentru a crea valoare in cadrul reuniunii. Se poate concentra pe prospectare, crearea de retele, inatalniri cu clientii, prezentarea de solutii.
 
6. Agenda standard. Fiecare intalnire trebuie sa inceapa cu o ordine de zi si sa se incheie cu o ordine de urmat. De la inceput se stie care sunt punctele atinse, ceea ce va ajuta la fluidizarea intalnirii.
 


Tags: afacerivanzarisfaturiintalnire de vanzari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Variante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
In momentul in care afacerea ta are un sediu trebuie sa-l amenajezi conform domeniului si activitatii angajatiilor. In acest sens, cei ce vin zilnic...

Estimarile vanzarilor. Pasi si sfaturi

de Idei de afaceri
24 Ian 2024
Aceasta este o activitate de o importanta vitala. De asemenea, este foarte dificil sa nimeresti exact, chiar si atunci cand ai experienta indelungata...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]