Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se descurca o femeie antreprenor la inceputul afacerii

de Andrioae Ruxandra 13 Iun. 2014 2401
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De ce au nevoie femeile antreprenor atunci cand isi incep afacerea? Frances Kweller, CEO la compania Kweller Prep, si-a infiintat afacerea dupa ce a absolvit dreptul. Ea ofera cateva sfaturi femeilor antreprenor care indraznesc sa isi inceapa prima afacere.

 
Iata sfaturile pe care le impartaseste Frances Kweller:
 
1. Executarea imediata
Majoritatea femeilor sufera de ceea ce se numeste "analiza paralizata", care presupune analizarea situatiei din nou si din nou fara a actiona. Ele au planuri, dar nu fac nimic pentru indeplinirea lor. Nu-ti pierde timpul gandind mai mult decat trebuie si actioneaza imediat, inainte sa esuezi total.
 
2. Nu lasa matematica sa te sperie
Femeile antreprenor nu vor sau nu se pricep sa analizeze bilantul castigurilor si al pierderilor. Un curs de contabilitate sau mai mult timp petrecut langa contabilul tau te va ajuta sa intelegi cum functioneaza o afacere.
 
3.  Fii directa in legatura cu ceea ce vrei
Femeile antreprenor trebuie sa stie ce vrea clientul in 3 minute sau mai putin. Invata sa nu fii blanda si sa abordezi exact chestiunea care te priveste. Femeile antreprenor au tendinta sa se invarta in cerc si se tem sa spuna ceea ce vor. Fiind capabila sa iti exprimi parerea si sa stii exact ceea ce cauti este esential pentru succesul afacerii tale.
 
4. Ai incredere in instinctul tau
Multa lume iti va spune ca iti este imposibil sa faci ceva sau ca ideea ta nu este buna. Daca instinctele tale iti spun ca gresesti, dar tu crezi ca este in regula, ai incredere in instinctele tale. Cand inclini spre NU,mergi mai departe si nu baga in seama de toate sfaturile gratuite.
 
5. Nu te implica in parteneriate
Un partener de afaceri nu este neaparat necesar, ar fi chiar o bataie de cap in plus. Prima ta afacere implica mult timp de studiu si de greseli prin care trebuie sa treci singura. Femeile antreprenor trebuie sa isi asculte instinctele si sa aiba mintea limpede, fara influente din alte parti.
 
6. Obtine sprijin
Intra intr-un grup al femeilor antreprenor, citeste despre cum sa iti construiesti afacerea, apeland la sprijinul celorlalte antreprenoare. Daca vei fi inconjurata de alte femei antreprenor, vei putea descoperi secretele afacerilor si iti vei putea consolida afacerea, inclusiv abilitatile de leadership.
 
Sursa: www.sbomag.com
 


Tags: afacerifemei antreprenorstart in afaceriplan de afacerisfaturi antreprenorileadership

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Variante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
In momentul in care afacerea ta are un sediu trebuie sa-l amenajezi conform domeniului si activitatii angajatiilor. In acest sens, cei ce vin zilnic...

Afaceri in sistem ecologic. Analiza SWOT

de Idei de afaceri
14 Dec 2022
Dupa ce ati realizat analize de piata, industrie, concurenta este timpul sa va descrieti firma in lumina tuturor acestor informatii. Abrevierea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]