Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DY Fashion estimeaza o cifra de afaceri de 5 milioane de euro

de Bianca Tila 22 Sep. 2022 598
DY Fashion estimeaza o cifra de afaceri de 5 milioane de euro
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Retailerul online cu capital 100% romanesc, DY Fashion, implineste in aceasta luna 10 ani de la lansarea pe piata ecommerce din Romania si peste 1 milion de rochii vandute online. Businessul estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, conform unui comunicat de presa remis Bursa.

In 2020, afacerea a avut o cifra de afaceri de aproximativ 17,4 milioane de lei, in timp ce in 2021 a fost de aproximativ 21 milioane de lei. Pentru acest an, compania estimeaza o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, cu o marja de 10%.
 
In ceea ce priveste perioada evenimentelor, bonul mediu de cumparaturi a fost de 400 lei, iar in perioadele normale cosul inregistra suma de 300 - 350 de lei. Lunar, se relizeaza intre 12.000 - 14.000 de comenzi, cele mai multe comenzi venind din Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Constanta si Timisoara.
 
In prezent, site-ul pune la dispozitie peste 29.000 de articole de la cele mai populare branduri romanesti: MBG Collection, Moze, La Donna, Ginette, Leonard Collection, Viada, dar si propriile colectii DY Fashion. De asemenea, in topul celor mai cautate produse de pe site-ul companiei sunt rochiile, in proportie de 85%. 
 
Clientele site-ului sunt in cautare de tinute pentru evenimente private, outfit-uri de birou sau de zi cu zi.
 
"In cei 10 ani de cand am lansat DY Fashion am decis sa apelam la micilie ateliere si fabrici de confectii romanesti pentru a le promova produsele in magazinul online in primul rand datorita calitatii produselor net superioara rochiilor aduse din alte tari si in al doilea rand pentru a sustine acesti producatori si afacerile lor. Credem cu tarie in sustinerea productiei locale si in beneficiile care vin in timp in urma acestor actiuni. Colaborarea cu producatorii romani a fost si este cheia succesului nostru.
 
De la bun inceput pentru noi a primat pasiunea pentru ceea ce facem si bucuria clientelor noastre, mai putin profitul. Lucram constant la imbunatatirea serviciilor si calitatea produselor, ceea ce poate remarca in feedbackul clientelor DY Fashion. Asadar, cuvantul cheie este calitate si atunci cand vorbim de dezvoltarea brandului nostru pe termen lung", spun Irina si Dragos Aipu, co-fondatorii DY Fashion.
 
Printre obiectivele businessului online se numara cresterea notorietatii brandului propriu DY Fashion, marirea capacitatii de productie si cresterea numarului de modele din colectiile proprii. 
 
Brandul DY Fashion a fost lansat in 2021 in colaborare cu designerul Irina Musat. In prezent, acest brand reprezinta 10% din vanzari, reprezentantii companiei estimand o crestere de 20% pana la sfarsitul anului, potrivit comunicatului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: dy fashioncifra de afacericrestere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]