Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

FAN Courier a obtinut certificarea TAPA

de Bianca Tila 21 Iul. 2022 738
FAN Courier a obtinut certificarea TAPA
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Businessul se bucura de obtinerea certificarii TAPA. Este prima companie de profit din Romania care a obtinut aceasta certificare, reprezentand un standard international care stabileste cerintele si metodele de securitate in industria transporturilor si logisticii.

Prin aceasta certificare, FAN Courier ofera o garantie suplimentara clientilor sai referitor la securitatea si sigurtanta cu care bunurile sunt transportate sau manipulate. De asemenea, si in relatia cu companiile mari ce isi doresc o colaborare, aceasta certificare duce businessul la alt nivel.  
 
Afacerea de curierat a obtinut certificarea TAPA pentru o zona din Bucuresti, Ilfov si pentru HUB-ul regional deschis recent la Cluj-Napoca. Urmeaza ca pana la finalul anului sa fie acreditate si HUB-urile din Suceava, Arad, Brasov si Stefanestii de Jos.
 
"Ne bucuram sa anuntam ca doua dintre depozitele noastre au deja acreditare TAPA si, pana la finalul anului, acest standard international va fi implementat si in restul spatiilor noastre din tara. Standardul TAPA certifica faptul ca FAN Courier respecta toate cerintele de securitate internationale in ceea ce priveste transportul si depozitarea si ii asiguram pe toti clientii nostri ca expeditiile lor vor fi manevrate cu atentie si vor ajunge in siguranta la destinatie. 
 
Este inca un pas pe care il facem in directia cresterii gradului de satisfactie al clientilor iar, pentru a indeplini acest standard, FAN Courier a facut o lista intreaga de achizitii si modificari in fluxurile de lucru - de la sisteme de supraveghere video si antiefractie performante, la verificarea persoanelor care intra si ies din perimetrele de lucru.
 
Experienta ne-a aratat ca investitiile sunt importante pentru atingerea unui scop, iar acesta este respectarea unei promisiuni asumate in relatia cu clientul: un standard ridicat de calitate si transportul expeditiilor oriunde, cu placere si in siguranta", a declarat Adrian Mihai, CEO si co-fondator FAN Courier.
 
FAN Courier a achizitionat sisteme CCTV si antiefractie performante pentru a indeplini cerintele de siguranta impuse de TAPA. De asemenea, businessul a elaborat o serie de proceduri de lucru si de acces in zonele operationale. 
 
Toate perimetrele companiei sunt monitorizate prin paza umana si control acces. Persoanele care intra si ies sunt inregistrate intr-un registru, sigiliile folosite fiind certificate ISO 17712. In ceea ce priveste zonele operationale, aceste asunt iluminate adecvat si securizate corespunzator. Similar este si in cazul zonelor de depozitare, locurilor de incarcare si sediilor de birouri.
 
Toate sistemele de securitate utilizate de FAN Courier sunt performante si conform standardelor cerute de TAPA.
 
Aceasta certificare este valabila trei ani si se acorda in urma unui audit efectuat de auditor extern, verificat ulterior de o companie independenta de certificare. In fiecare an, o echipa interna realizeaza un self-audit pentru asigurarea respectarii parametrilor de siguranta si securitate conform cerintelor TAPA.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: fan couriercertificare tapasecuritate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]