Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Metode de promovare. Care este cea mai ieftina?

de Idei de afaceri 29 Dec. 2022 716
Metode de promovare. Care este cea mai ieftina?
4.67 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Indiferent daca abia acum te lansezi in afaceri sau desfasori deja o activitate de mai multi ani de zile, strategiile de mai jos au demonstrat ca ajuta la dezvoltarea oricarui business si ii ajuta pe antreprenori sa castige clienti noi fara sa fie nevoiti sa cheltuiasca o avere.

Planuieste-ti intai strategia identificand cel mai bun public tinta si apoi incearca sa afli cum poti ajunge la el. Fii cat mai concis cu putinta.
 
Cea mai ieftina metoda de promovare o constituie mediul online. Asadar, daca nu ai deja un site, trebuie sa faci unul. Daca nu-ti permiti sa platesti o firma de web design care sa-l realizeze, foloseste una dintre companiile online precum SiteSell.com sau Homestead.com. Acestea ofera sabloane de site gata facute, precum si alte instrumente care te ajuta sa obtii un site personalizat.
 
Poti, de asemenea, sa listezi afacerea in mod gratuit in motorul de cautare pentru directoarele locale, la adresele Google.com/local sau Bing.com/local. Nu uita sa adaugi adresa site-ului tau, precum si descrierea afacerii.
 
O "pista" paralela o constituie conceperea profilul de business pe retelele de socializare precum LinkedIn, Facebook si Twitter. Sunt operatiuni simple, gratuite, pe care le poate face oricine. Acest profil trebuie sa contina o descriere eficienta, cuvinte cheie si un link catre site.
 
In plus, poti cauta grupuri sau forumuri care comunica online despre tipul de produse sau servicii pe care le oferi si tu. Participa la aceste conversatii, dar nu-i sufoca prin reclame ale produselor sau serviciilor tale.
 
Sunt si alte strategii foarte ieftine sau gratuite care nu tin de mediul online, dar care necesita timp. Una dintre ele ar fi sa vorbesti cu toti furnizorii de la care te aprovizionezi. Ofera-le cartea ta de vizita si intreaba-i daca nu au nevoie de produsele tale sau daca nu cumva stiu pe altcineva care ar avea nevoie. Daca au locuri speciale pentru brosuri si carti de vizita, intreaba-i daca poti lasa acolo si cateva dintre materialele tale de promovare.
 
Aceste strategii sunt cat se poate de eficiente. Cu toate acestea, multi antreprenori aflati la inceput de drum sar peste aceste etape importante si isi doresc ca publicitatea sa apara peste noapte. Chiar daca par niste pasi marunti, sunt trepte sigure catre o promovare eficienta si durabila.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: metode de promovarepromovare ieftinasocial media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]