Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Micii antreprenori sunt blocati de economia actuala

de Andrioae Ruxandra 22 Mai. 2014 2356
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu este un secret faptul ca increderea pe care o au micii antreprenori in propriile companii si in economia statului influenteaza modul in care ei isi conduc companiile. Antreprenorii cauta sfaturi in legatura cu inceputul afacerilor si cum sa mearga pe calea succesului.

Conform unei anchete intocmite de americanii companiei media Local Corporation, 92% dintre micii antreprenori sunt influentati in deciziile lor financiare de catre economie. 
"Micile afaceri reprezinta un motor de crestere a economiei noastre", sustine Heath Clarke, CEO al companiei.  
Putem interpreta din aceste rezultate ca atunci cand proprietarii de afaceri mici nu au incredere in economie, ei sunt atenti mai mult la cheltuieli si la sursele de unde provin banii.
 
Cum se descurca antreprenorii in aceste vremuri?

Increderea micilor proprietari de afaceri este distanta. Rezultatul anchetei arata ca antreprenorii planuiesc sa participe la reducerea costurilor. 40% dintre cei care au raspuns anchetei spun ca au redus cheltuielile lor de marketing, iar 24 % au afirmat ca au redus personalul.
 
Proprietarii micilor afaceri  folosesc social media 
 
O cale prin care oamenii de afaceri spera sa imbunatateasca starea propriilor companii este investirea in marketingul online, avand 63% dintre oameni alegand aceasta optiune, in vreme ce 30% planuiesc cresterea marketingului online.
"Bazate pe cresterea proiectelor din media online, micile afaceri sunt valorificate in functie de schimbarea dintre traditional la digital, concentrandu-ne si depunand efort ca aceasta sa aiba loc", a spus Clarke.
 
Imbunatatirea marketingului online reprezinta alt punct al tensiunilor micilor antreprenori cu SUA. 37% dintre acestia au spus ca vor sa faca o investitie pe termen lung in advertising, in timp ce 26% au avut conflicte in relatia cu clientii mai mult de un an.
 
"Consumatorii sunt online, atat afacerile, cat si micile afaceri ar trebui sa fie online. Se pare ca eforturile crearii unui site sau folosirea advertiserelor targetate este diferita de cea a micilor afaceri, care folosesc propria capacitate de a fi gasite in online, reprezentand jumatate din batalie", a declarat Clarke, conform Street Fight Magazine.
 
Sursa: income.com
 


Tags: antreprenoriafacerieconomieafaceri micimarketing onlinesocial media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Greselile marilor antreprenori

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Cand iti asumi un risc, esti predispus greselilor. De fapt, cei mai de succes oameni au esuat in mod repetat, pana cand au gasit solutia salvatoare....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]