Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premier Energy preia o noua companie

de Bianca Tila 26 Aug. 2022 718
Premier Energy preia o noua companie
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tranzactia prin care Premier Energy cumpara pachetul majoritar de actiuni emise de Hargaz Harghita Gaz a fost aprobata de Consiliul Concurentei. In acest sens, Premier Energy a preluat controlul asupra companiei.

Compania Hargaz Harghita Gaz isi desfoara actvitatea pe piata gazelor naturale din Romania in calitate de distribuitor, De asemenea, aceasta figureaza si pe piata activitatilor conexe distributiei de gaze naturale, precum proiectarea si executarea sistemelor de distributie a gazelor naturale, proiectarea si executarea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale. 
 
Hargaz Harghita Gaz S.A. a beneficiat pana la data de 1 noiembrie 2021 de o licenta de furnizarea a gazelor naturale.
 
Premier Energy se pregateste sa intre la bursa, procesul fiind avizat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara, potrivit unui anunt dat de Profit.ro.
 
Consiliul Concurentei a autorizat recent tranzactia prin care Premier Energy preia Ecoenergia. Acesta este un producator de energie electrica din sursa eoliana.
 
Printre achizitiile Premier Energy se numara si Alive Capital, cel mai mare jucator independent din piata energiei regenerabile. Aceasta tranzactie a fost incheiata in decembrie 2021.
 
In ceea ce priveste Premier Energy, aceasta este o societate cu actvitate de tip holding. De asemenea, aceasta detine participanti in diferite companii din Romania si Republica Moldova. In Romania, compania detine Premier Energy S.R.L, Ligatne Gas S.R.L., B.E.R.G. Sistem Gaz S.A. si Premier Energy Trading S.R.L.
 
 

Premier Energy
 

Premier Energy SRL a fost infiintata in 2007 si opereaza in prezent pe piata gazelor naturale din Romania, in calitate de distribuitor si furnizor incepand cu 2013. Activitatea desfasurata este in baza licentelor emise de Autoritatea Nationala de Reglemnatre in domeniul Energiei. 
 
De asemenea, compania desfasoara si activitati conexe distributiei de gaze naturale, precum activitati de bransare si debransare de la retea, mentenanta instalatiilor de racordare, verificarea instalatiilor de utilizare, revizii, proiectare, eliberare avize si extinderi de retele de distributie.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: premier energytranzactiehargaz harghita gazecoenergia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]