Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strategie si investitie in brand

de Idei de afaceri 25 Mar. 2024 77
Strategie si investitie in brand
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Amazon a propus pastrarea titlului cat mai scurt (maximum 80 de caractere), dar analizand cele mai vandute produse din mai multe segmente s-a evidentiat ca antreprenorii de succes nu asculta acest sfat.

Comerciantii aleg titluri mai lungi pentru ca se pare ca produsul va fi cotat mai bine pentru cuvintele-cheie care apar in titlu. Ideal este sa pui cele mai relevante si cautate cuvinte-cheie pentru produs titlu, adaugand si caracteristicile de baza (culoare, dimensiune etc.), dar sa nu se depaseasca 100 de caractere.

Afla cum poti face bani din vanzarile pe Amazon cu ajutorul ghidului nostru. Profita acum de reduceri cu pana la 80% si transport gratuit...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 

Imaginile

 
Imaginile, in ceea ce priveste pagina de produs, reprezinta un element foarte necesar si sugestiv. 
 
Aceste imagini trebuie sa aiba o marime de cel putin 1000 x 500 pixeli, astfel incat la nevoie sa se activeze si functia de zoom. 
 
Aceste produse care au imagini ce contin aceasta caracteristica zoom sunt comercializate mai bine, avand mai mult succes. Este si normal, avand in vedere ca potentialii clienti observa mult mai clar toate aspectele.
 
Prima imagine reprezinta imaginea de baza si are niste cerinte, pentru a se incadra cat mai bine in design-ul general al Amazon.com:
 
- Fundalul trebuie sa fie alb.
 
- Nu se accepta text sau logo-uri.
 
- Imaginea sa contina doar produsul.
 
O multime de viitori antreprenori nu tin seama de aceste propuneri, dar experimentand o sa observe o dezvoltare in clasament dupa ce se trece la un fundal alb si se scoate textul din imaginea principala. 

Afla cum poti face bani din vanzarile pe Amazon cu ajutorul ghidului nostru. Profita acum de reduceri cu pana la 80% si transport gratuit...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
In general exista tendinta sa se creada ca Amazon nu o sa angajeze oameni care sa verifice infinitatea de imagini de pe platforma pentru fundal, text, logo-uri, de fiecare data cand sunt modificate. Poate fi probabil o „inteligenta artificiala” care realizeaza acest lucru, avand in vedere miliardele pe care le invarte Amazon in domeniul tehnologic.
 

Bullet points

 
Acesta este locul unde se gasesc trasaturile esentiale ale produsului, fiind diferite in functie de categoria produsului. Este vorba de materialul, dimensiunea, culoarea si modul in care functioneaza produsul, standarde si certificate etc.
 
In ceea ce priveste forma, multe produse vandute bine au cateva date afisate pe scurt, unde chiar Amazon propune concizie, cu cat mai putin text. La unele categorii s-ar putea sa fie de folos daca exista putin marketing in aceste propozitii.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: bullet pointsimaginititluamazonvanzarivanzari amazon

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Estimarile vanzarilor. Pasi si sfaturi

de Idei de afaceri
24 Ian 2024
Aceasta este o activitate de o importanta vitala. De asemenea, este foarte dificil sa nimeresti exact, chiar si atunci cand ai experienta indelungata...

Vanzarile de produse pentru piscine au inregistrat cresteri

de Bianca Tila
14 Sep 2022
Constructiile de piscine iau avans in Romania, astfel anul acesta au fost inregistrate cresteri de 25% la vazarile de produse pentru piscina, fata de...

Cateva trucuri privind sustinerea interviurilor cu oamenii destinati posturilor din vanzari

de Nicoleta Panait
22 Oct 2014
in timpul interviului, fiti atent la... ...cat de interesanta vi se pare discutia cu persoana respectiva. Intrebati-va pur si simplu daca va face...

Cum sa ai o intalnire de vanzari de succes

de Alexandra Popescu
29 Apr 2014
Intalnirile de vanzari reprezinta o componenta importanta pentru o cultura de vanzare extraordinara. Reprezinta modalitatea prin care echipa ta isi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]