Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Te-ai remarcat ca lider? Fii mai mult: mentor!

de Andreea Rada 17 Dec. 2015 2592
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Foarte multi oameni incearca astazi sa gaseasca un mentor care sa ii ajute in dezvoltarea lor, atat personala cat si profesionala. De ce sa nu fii tu acel mentor?

Ca mentor vei putea avea urmatoarele beneficii:

Iti vei putea dezvolta abilitatile de lider
Experienta aceasta te ajuta sa iti dezvolti abilitatile de a motiva si de a incuraja pe cineva. Vei putea deveni un manager mai bun, un angajat mai performant si un membru de elita al unei echipe.

Iti vei putea imbunatati calitatile de comunicare
Este posibil ca tu si elevul tau sa veniti din medii diferite si sa vorbiti "limbi" diferite. Ca atare, iti va fi foarte greu sa te intelegi cu celalalt si sa te faci inteles daca nu vei reusi sa ii vorbesti pe "limba" lui.

Vei afla noi perspective
Atunci cand cunosti pe cineva din alta lume vei putea sa afli mai multe lucruri noi. Spuneam ca este un parteneriat reciproc avantajos pentru ca si elevul tau iti poate deveni profesor.

Vei avansa in cariera
Rafinandu-ti calitatile de lider vei reusi sa iti consolidezi performantele la locul de munca. Managerii tai vor vedea in tine un profesionist care a reusit cu succes sa le ofere si altor persoane din cunostintele sale.

Te vei privi cu alti ochi
Atunci cand vei reusi sa contribui la succesul unei persoane te vei simti foarte implinit. In momentul in care iti vei vedea elevul ca aplica productiv toate informatiile invatate, vei simti ca esti pe deplin recompensat.

Activitatea de mentor este una care te poate ajuta pe tine inzecit comparativ cu ajutorul acordat elevului tau. Veti creste impreuna si vei primi recompense de pe toate planurile, cele mai importante vor fi cele in plan emotional.


Tags: mentor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]