Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanzarile de produse pentru piscine au inregistrat cresteri

de Bianca Tila 14 Sep. 2022 668
Vanzarile de produse pentru piscine au inregistrat cresteri
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Constructiile de piscine iau avans in Romania, astfel anul acesta au fost inregistrate cresteri de 25% la vazarile de produse pentru piscina, fata de anul trecut.

Romania afiseaza un interes crescut pentru piscine, avand in vedere dezvoltarea segmentului rezidential, a deschiderii de noi hoteluri si pensiuni si al numarului mai mare de proiecte publice care vizeaza si constructia de piscine si bazine de inot. 
 
Aceasta tendinta se observa deja in vanzarile de produse pentru piscina, care au inregistrat cresteri de la inceputul anului. In acest sens, in primele opt luni ale anului curent, STAR STONE a afisat vanzari de produse pentru piscina cu 25% mai mari, fata de aceeasi perioada a anului precedent.
 
Desi majoritatea romanilor si-ar dori sa aiba o piscina proprie, doar 6% au in plan constructia sau renovarea piscinei in urmatorii doi ani, conform unui sondaj online. Dintre acestia, peste 65% doresc sa-si amenajeze piscina cu skimmer, cel mai dorit tip de piscina fiind cel din beton (40%).
 
Preferinta pentru materiale de calitate a crescut in ultimul an. S-a pus un accent mare pe durabilitate si pe costurile pe care le implica o astfel de constructie.
 
"La nivel general, tendintele sunt de a alege borduri de piscina in concordanta cu plaja acesteia, cu stilul si colorile casei - designul a devenit o componenta cheie in constructia si renovarea piscinei proprii sau in proiecte rezidentiale si HORECA. Iar producatorii trebuie sa vina in intampinarea clientilor cu game diversificate de produse, atat calitativ, cat si ca design si functionalitati. 
 
Cu un avans semnificativ al vanzarilor, la STAR STONE, categoria de piscine creste in importanta, iar gama noastra include de la borduri de piscina, dale de pavaj si accesorii, care se completeaza reciproc, atat in ceea ce priveste dimensiunea si culoarea, cat si textura", spune Cristian Pop, Director General STAR STONE S.A.
 
In 2019, piata constructiilor de piscine se situa la 6,77 de miliarde de dolari, la nivel mondial. Pana in 2027 este de asteptat sa ajunga la 7,39 miliarde de dolari, potrivit unei analize realizate de Allied Market Research.
 
In ceea ce priveste STAR STONE, aceasta estimeaza pentru 2022 o crestere de peste 20% a vanzarilor totale, la aproximativ 7 milioane de euro. De asemenea, compania se claseaza cu cea mai rapida crestere din industria de constructii din Romania, in perioada 2017 - 2020. Aceasta a fost inclusa de Financial Times in Top 1.000 cele mai performante companii europene.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: piscinavanzaristar stone

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]