Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dozatorul de apa sau cum ne hidratam la birou

de Idei de afaceri 10 Sep. 2019 1410
4.36 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Medici din toate colturile lumii vorbesc despre corelarea dintre o hidratare corecta si functionarea optima a organismului nostru. Indiferent de varsta pe care o avem sau de afectiunile de care, eventual, suferim, este esential sa consumam suficienta apa astfel incat corpul nostru sa ramana hidratat. Dozatorul de apa este solutia ideala pentru a ne asigura hidratarea corecta la birou.

Patronii care au grija de proprii lor angajati stiu ca sanatatea acestora este cea mai importanta. Un angajat bolnav, fie nu vine la munca, fie, daca vine, are o eficienta scazuta comparativ cu un salariat sanatos.

Cumpararea sau inchirierea unui dozator de apa este o solutie optima pentru a asigura hidratarea corecta a salariatilor si pentru a le creste eficienta in munca.

 

Acest aparat de purificare apa este pus la indemana tuturor, fiind foarte usor de utilizat chiar si de catre persoane neavizate in domeniu.

 

Atat magazinele de bricolaj din unele orase cat si unele magazine online pun la dispozitia clientilor o gama larga de dozatoare de apa, printre cele mai apreciate fiind Bei-Apa.ro.

 

Persoanele care lucreaza aici incearca mereu sa fie la inaltimea asteptarilor vechilor dar si noilor clienti, oferindu-le pe langa un filtru apa birou de calitate superioara si preturi mici, pentru fiecare buzunar in parte, pastrandu-si astfel clientii fideli.

 

Pentru a beneficia atat tu cat si angajatii tai de o apa buna de baut, limpede si curata este absolut necesar sa cumperi un filtru apa pentru birou.

 

Acest purificator apa, in functie de fiecare model in parte, poate beneficia de unul sau mai multe filtre succesive care curata apa de impuritati, bacterii si alte substante organice insa care nu inlatura mineralele si sarurile continute de apa, atat de necesare hidratarii corpului nostru.

 

De asemenea, unele dintre aceste aparate de filtrare apa, purificatoare de birou dispun atat de obtinerea apei rece, cat si a celei calde.


De altfel, pe piata exista si sisteme pentru birou sau acasa care produc apa carbonatata, in functie de preferintele fiecaruia.

 

Cu un design frumos si ergonomic cu care sunt concepute un purificatoarele de apa de acest tip, avand o dimensiune mica si relativ discreta, acesta se pot incadra perfect intr-un spatiu stramt la birou.


De asemenea, sa nu uitam ca putem achizitiona un filtru apa birou cu capacitatea rezervorului mai mare in cazul in care avem mai multi angajati de care trebuie sa avem grija.


Din ce in ce mai cautat de catre patroni este filtrul apa birou cu filtrare prin osmoza inversa. Acest filtru are integrat in tehnologia sa un purificator cu osmoza inversa, unele modele avand trei optiuni de curatare a apei, respectiv apa rece, calda sau apa la temperatura camerei.


Un avantaj important pe care il are un astfel de filtru apa birou este acela ca apa purificata de el este pura in proportie de 99%, astfel incat in ea nu exista calcar si nu se necesita optiunea de detartrare. Putandu-se aseza atat pe un blat sau pe un alt tip de mobilier, cat si pur si simplu in picioare, in functie de modelul ales, un filtru apa birou este alegerea ideala pentru spatiul de lucru unde activeaza multi angajati, locatii cu un consum mare de apa de baut, precum birouri, scoli, gradinite, spitale sau cabinete medicale.




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.36 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]