Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri pentru mamicile care stau acasa

de Idei de afaceri 02 Ian. 2024 40176
7 idei de afaceri pentru mamicile care stau acasa
4.12 din 122 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista solutii pentru mamicile care stau acasa avand grija de cei mici, idei de afaceri care nu necesita investitii foarte mari si care pot aduce profit, in functie de felul in care sunt administrate.

Persoanele ce aleg sa stea acasa cu copiii, isi pot folosi timpul liber pentru a aduce o sursa noua de venit in casa. Cu ajutorul pasiunilor sau chiar al carierei, mamele pot demara un mic plan de afaceri pe perioada in care il cresc pe cel mic. In aceasta masura, va oferim sapte idei de afaceri pe care le puteti demara.
 
1. Transforma-ti garajul sau spatiul de depozitare a lucrurilor vechi intr-o afacere
 
Scoate la vanzare toate lucrurile care nu-ti mai trebuie, fie ca sunt lucruri din garaj sau din alt spatiu de depozitare al casei. Vinde inclusiv mobila veche, carti, aparatura electrocasnica sau haine. In acelasi timp, vei avea ocazia sa scapi de lucrurile care nu mai sunt utile si, in acelasi timp, sa castigi bani. Odata ce eliberati locul puteti sa-l transformati intr-un spatiu de business pentru conceperea urmatorului plan de afaceri. Totodata, daca experienta de vanzator vi se potriveste, puteti sa va specializati in acest domeniu. Va trebuie un spatiu gol de depozitare in care sa puneti produsele ce urmeaza sa le vindeti, lucru bifat pana aici. Exista o multime de site-uri unde puteti manifesta aceasta afacere online. Atentia la detalii, precum impachetarea sau aranjarea coletului, ii va lasa placut impresionati pe viitorii cumparatori. 
 
2. Scrie articole online ca freelancer sau blogger
 
Exista multe site-uri care ofera job-uri de freelancer pentru bloguri, agentii de advertising, in care tu trebuie sa scrii articole respectand un deadline. Iti poti alege domeniul in functie de preferintele tale, poti scrie, de exemplu, articole despre gastronomie. In cazul acestui business ai domenii diverse in care pasiunea ta se poate regasi. Fie ca iti place sa gatesti, sa gradinaresti, sa desenezi sau sa te uiti pur si simplu la filme, mereu vor exista oameni dornici sa citeasca despre acel subiect. Publicul nu intarzie sa apara, iar noile sfaturi, experiente sau idei cu care poti veni tu in articol vor fi savurate. Structurarea simpla imbinata cu experientele tale vor oferi un articol cuprinzator si nou pe piata freelancerilor.
 
3. Obtine un venit extra din hobby-uri
 
Stim cu totii ca mamicile gasesc diferite modalitati de a-si recrea copiii, doar ca majoritatea acestora nu stiu cum sa scoata profit. Mamicile care au inclinatii muzicale sau artistice pot oferi meditatii pentru pian copiilor din vecinatate sau pot confectiona bratari sau coliere handmade, ca apoi sa le scoata la vanzare online. Fiecare pasiune se poate dezvolta intr-o astfel de maniera. Daca iti place sa predai altora diversele cunostiinte o poti face foarte usor, stand cu copilul in brate. 
 
4. Babysitting pentru ceilalti copii
 
O mamica va sti intotdeauna cum sa se poarte cu copilul altcuiva, asadar, daca ai timp si te incanta o asemenea idee, iti poti face publicitate printre prieteni si vecini si sa te ocupi atat de copilul tau, cat si de copilul vecinei. Si asta se intampla contra-cost. Aceasta mica afacere poate veni si in ajutorul celui mic. Prin interactiune sociala inca de la varste fragede, acesta poate dezvolta o latura activa si prietenoasa. 
 
5. Ofera meditatii altor copii
 
Poti oferi meditatii in domeniul la care te pricepi si sa obtii un profit acceptabil, dar trebuie sa ai rabdare si sa fii intelegatoare cu copiii. Aceasta activitate o puteti desfasura online, astfel, nu numai cel meditat profita de informatii noi, cat si copilul tau. Se cauta oameni specializati ce pot oferi meditatii in toate domeniile, astfel ai o paleta larga din care poti alege.
 
6. Alege domeniul vanzarilor directe
 
Companiile care vand in mod direct sunt foarte practice, in sensul ca, aplicand la un membership, poti vinde produse si poti castiga bani. Este o afacere care iti permite sa-ti faci programul asa cum vrei. 
 
7. Lucreaza de acasa pentru urmatorul tau sef
 
Uneori, singurul job care ti se potriveste este cel pe care l-ai avut inainte de a renunta in favoarea statului acasa pentru a avea grija de copii. Poti lucra pentru fostul tau sef de acasa, fara sa-i neglijezi pe cei mici si avand un venit in plus.

Iata si alte idei de afaceri pentru mame casnice >>



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceriidei de afacerimamici antreprenorafaceri mamiciafaceri mameafaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.12 din 5 - 122 voturi.

Articole conexe

Top Sport: Cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro

de Bianca Tila
18 Aug 2022
Top Sport estimeaza o cifra de afaceri de peste patru milioane de euro. In a doua jumatate a anului curent a reusit sa se incadreze in graficul...

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Afacerile de pompe funebre, profitabile si in 2021

de Florin Amariei
16 Nov 2021
O analiza releva ca afacerile de pompe funebre au fost profitabile si in 2021, iar trendul pozitiv va continua. Atingerea acestei cifre de afaceri...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]