Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai curaj sa devii o mamica-antreprenor? Ce afaceri poti sa incepi

de Stanciu Ioana 24 Apr. 2017 14997
3.94 din 53 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tot mai multe femei, care au o cariera de cel putin 5 ani ca angajat si o sisteaza in timpul sarcinii, atunci cand vor relua activitatea profesionala, au tendinta de a se indrepta catre antreprenoriat.

In opinia doamnei Alina Bota, consilier de branding personal, acest lucru se intampla deoarece, in timpul sarcinii, mamicile devin mai creative, experimenteaza responsabilitatea mai mult ca oricand, citesc foarte mult, se autoeduca si invata lucruri care pot usura viata altor parinti.

“Intreaga experienta a sarcinii le ofera femeilor mai multa independenta, incredere in sine si vor dori ca aceasta traire sa o extrapoleze si catre viata lor profesionala. Astfel, multe mamici care au trecut deja prin faza salariatului, nu se vor mai intoarce la vechiul loc de munca si se vor indrepta catre antreprenoriat.

Cand spun antreprenoriat, nu ma refer neaparat la ridicarea de imperii financiare, ci mai mult la lifestyle business-uri, adica la acele afaceri bazate pe manufactura sau pe consiliere / educatie, cu scopul de a sustine un anumit stil de viata.

Asa au luat nastere, spre exemplu, blog-urile si vlog-urile de parenting, cele de bucatarie, cursurile de Lamaze si alaptare, magazinele online cu diverse produse manufacturate, care au inceput sa monetizeze foarte bine din piata in ultimii 2-3 ani”, explica Alina Bota.

Viata unei mame-antreprenor este un mix de activitati legate de cresterea copilului (care este intotdeauna pe primul plan) si de activitati menite sa le creasca afacerea proprie: citit, studiat ore intregi pe internet, atunci cand copilul e la san sau doarme, incercari si testari pentru produsele proprii, participat la cursuri, participat la evenimente de networking cu alte mamici antreprenor, discutii pe chat sau grupuri de Facebook, strategii de vanzare pe internet etc.



Tags: afaceri pentru mamicimame-antreprenorafacre la domiciliuafacere online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.94 din 5 - 53 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]