Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angelina Jolie - mama, artista si femeie de afaceri de succes

de Ilinca Dobrescu 09 Iul. 2011 6574
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Angelina Jolie a fost numita in anul 2009 de catre publicatia Forbes, drept cea mai puternica celebritate a lumii. Faimoasa artista s-a afirmat datorita actiunilor sale caritabile, datorita stilului personal actoricesc si mai ales, datorita frumusetii sale. Este o femeie puternica si reuseste sa aduca laolalta toate fatetele vietii sale, ca mama, femeie de afaceri si actrita reputata.

Angelina Jolie s-a nascut pe data de 4 iunie, 1975 in Los Angeles, California. Parintii ei sunt ambii actori. Mama ei este actrita Marcheline Bertrand si tatal ei este actorul Jon Voight. Marcheline Bertrand a decedat in 2007, din cauza afectiunilor provocate de cancer.

Jolie a fost casatorita de 2 ori, cu John Lee Miller si cu Billy Bob Thornton. In prezent este partenera de viata a lui Brad Pitt. Impreuna cu acesta, Jolie are nu mai putin de sase copii:Maddox Chivan (adoptat din Cambodgia in 2002), Zahara (adoptata din Africa in 2005), Pax Thien (adoptat din Vietnam in 2007), Shiloh (conceputa de cei doi si nascuta pe data de 27 mai, 2006) si gemenii Knox si Vivienne (conceputi de cei doi si nascuti pe 12 iulie, 2008).

Jolie a vandut drepturile pentru primele imagini ale gemenilor catre publicatiile People si Hello! pentru suma de 14 milioane de dolari. Intreaga suma a fost varsata in scopuri caritabile.

Jolie s-a implicat foarte mult in actiunile caritabile si si-a lasat cariera de multe ori sa astepte. A primit numeroase premii din partea multor asociatii, datorita actiunilor de implicare in ajutorarea unor tari precum Cambodgia, Darfur, Iordania. De asemenea,

Angelina Jolie s-a remarcat si ca o puternica activita in favoarea apararii drepturilor persoanelor refugiate. Mai mult, Angelina a fondat proiectul Maddox Jolie – Pitt, care are ca scop protejarea regiunilor defrisate din Cambodgia.

Mai mult, Jolie a investit in numeroase alte afaceri si oportunitati, precum un club din Londra, „Penthouse”, in creatia sa personala de parfumuri si in redactarea de carti precum, „Note din calatoriile mele”.




Tags: angelina joliemaddox jolie pittmame in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]