Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Calitatile necesare unei mame de afaceri

28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In prezent majoritatea persoanelor se indreapta cu determinare catre oportunitati de afaceri in defavoarea locurilor de munca. Mamele si mamele casnice incep usor sa intre si ele in aceasta categorie a persoanelor care aspira la statutul de antreprenor. Nu este un proiect imposibil, insa este unul dificil in profunzimea sa.

Afacerile nu sunt simple intotdeauna si, uneori, presupun un volum de munca pe care nu il putem sustine. Cu atat mai putin vor putea sustine mamele casnice care au in ingrijire unul sau mai multi copii. Cu toate acestea, idei de afaceri mici si simple exista pretutindeni si ele pot fi utilizate chiar si de catre cele mai ocupate mame de pretutindeni.

Simple exemple sunt cele referitoare la comertul online prin eBay sau prin propriul website, blogging, confectionare de jucarii sau de bijuterii din materiale semi-pretioase, fotografie profesionala samd.

Iata si calitatile necesare unei mame pentru a razbi cu succes in afacerile pe care si le construieste:

1.    Determinare. Aveti nevoie de multa determinare pentru a va ridica afaceri profitabile de la zero. Va fi dificil si va fi obositor. Va veti lupta cu un program de lucru care nu se va sincroniza intotdeauna cu programul cerut de copii si este absolut necesar sa constientizati, indiferent de circumstante, ca prioritatea dvs principala este reprezentata de copiii dvs.

2.    Pasiune. Doar afacerile care se nasc din pasiune vor fi afaceri super-profitabile si de lunga durata. Implicati-va intr-un domeniu care va pasioneaza si care va starneste motivatia, entuziasmul. Poate fi vorba despre un hobby.

Un exemplu clarificator este cel al unei antreprenoare care a pornit incet de la un hobby abia nascut in arta croitoriei. S-a specializat pe confectionarea de draperii si astazi detine profiturile de care are nevoie pentru a nu-si mai parasi afacerea in favoarea unui loc de munca.

3.    Rabdare. Afacerile profitabile ajung astfel dupa mult efort si dupa ceva timp. Nu va asteptati la profituri peste noapte, insa nici nu taraganati lucrurile atunci cand un profesionist sau un consultant va spune ca afacerile dvs trebuie eliminate si reincepute altele.




Tags: afaceriafaceri profitabileidei de afaceriidei de afaceri miciafaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]