Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Corina Pacuraru - Mama si femeie de afaceri de succes

de Maria Nicutar 10 Iul. 2011 11343
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Corina Pacuraru este o femeie de succes care reuseste sa imbine viata profesionala cu cea de familie. In viata profesionala s-a remarcat ca un bun leader, o figura charismatica si un spirit inovativ in multiple areale. Corina Pacuraru este director general al agentiei de turism Perfect Tour, grup care reuneste companii de turism cu o reputatie solida.

Perfect Tour are sediul central in Bucuresti si 50 de agentii teritoriale in Bucuresti si in principalele orase din Romania. De asemenea, grupul de companii de turism este membru activ al ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania), al RCB (Romanian Convention Bureau), precum si afiliat la cele mai mari organizatii internationale din industria turismului, precum IATA(International Air Transport Association), UFTAA (The United Federation of Travel Agents’ Associations), ASFA (Association of Special Fares Agents), CECTA ( Central European Countries Travel Association) si al ASTA (The American Society of Travel Agents).

De asemenea, compania cuprinde 3 divizii:Perfect Tour, MyTrip.ro si Pelegrin.
Nu sunt putine activitatile in care antreprenoarea s-a implicat pentru a-si aduce afacerea la un nivel superior fata de celelalte companii de turism. Corina Pacuraru are in spate numeroase studii de specialitate si un trecut faimos in industria telecomunicatiilor.

Antreprenoarea a condus timp de 12 ani o afacere profitabila in acest domeniu, al telecomunicatiilor, dar a decis sa isi schimbe cursul carierei, axandu-se pe industria turismului.

Pana in 2003, Corina Pacuraru pusese pe picioare doua afaceri de succes in telecomunicatii, implementand o retea moderna de fibra optica, cu transmisiuni de date si voce, inaintea companiei RDS.

Inainte sa devina celebra, Corina Pacuraru a fost asistenta medicala timp de 8 ani si absolvise cursurile de inginerie alimentara. Apoi, a absolvit cursurile unui MBA Romano-Canadian in 2003. Afacerile Corinei Pacuraru au beneficiat foarte mult de pe urma acestor studii, antreprenoarea gestionandu-le cu multa inteligenta si cu strategii bine gandite.

Mai mult, Corina Pacuraru este mama si isi imbina viata din afaceri cu cea de familie intr-un mix de succes. Succesul ei se bazeaza pe spiritul sau inovator, pe gandire rationala si organizata, pe perseverenta si pe transformarea provocarilor in oportunitati.




Tags: corina pacuraruperfect tourfemei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

FPTR: Trecerea la capitalism a sters 2 milioane de joburi

de Florin Amariei
12 Aug 2019
Presedintele Federatiei Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPTR), Cristina Chiriac, arata ca trecerea de la comunism la capitalism a sters 2 milioane...

Ai curaj sa devii o mamica-antreprenor? Ce afaceri poti sa incepi

de Stanciu Ioana
24 Apr 2017
Tot mai multe femei, care au o cariera de cel putin 5 ani ca angajat si o sisteaza in timpul sarcinii, atunci cand vor relua activitatea...

4 afaceri simple pentru femei: ce idee te tenteaza?

de Marinache Paula
11 Sep 2020
Din ce in ce mai multe femei vor sa isi deschida propria afacere, din dorinta de a avea un program flexibil, independenta financiara si de a petrece...

7 lucruri pe care o femeie antreprenor trebuie sa pastreze in minte cand incepe propria afacere

de Andreescu Sorin
18 Mar 2016
O femeie antreprenor, care de cele mai multe ori este si mama, trebuie sa pastreze urmatoarele lucruri in minte cand isi incepe propria afacere: 1....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]