Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici pentru mame casnice - Fotografie freelance

de Victor Oancea 30 Iul. 2011 8622
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mamele casnice au un timp mai redus pentru a se ocupa de viata lor profesionala, de cariera sau de afaceri si totusi, necesita oportunitati prin care sa obtina venituri mai mari. Copiii sunt mici podoabe care cer mult, cer in permanenta si nu inteleg limitele financiare restranse decat abia cand nu ii mai numim copii. In acest sens, iata una dintre cele mai simple idei de afaceri pentru mamele care doresc sa isi rotunjeasca venitul sau chiar sa obtina profituri mari si foarte mari.

Freelancing-ul se poarta, este o modalitate banoasa si avantajoasa din multe perspective si trebuie valorificata ca atare. Freelancing-ul in domeniul fotografiei este una dintre cele mai bune idei de afaceri pentru 2011, 2012 si pentru restul viitorului pana cand se va sfarsi lumea. Cu alte cuvinte, este o meserie de viitor si o oportunitate de a face bani de lunga durata.

Din ce in ce mai multe companii, firme samd au constientizat necesitatea de a-si infrumuseta website-urile, locatiile locurilor de munca, locuintele samd cu opere de arta precum fotografiile de calitate. Mai mult, in industria nuntilor si botezurilor, se pune un accent din ce in ce mai mare de fotografiile profesioniste, pentru care se platesc sume exorbitante.

Oportunitatea de afaceri cu freelancing in fotografie este buna pentru mame intrucat presupune desfasurarea activitatii primare la domiciliu. Aveti nevoie de un calculator conectat la internet si de un website unde sa va promovati serviciile. Din acest punct, detineti doua variante de idei de afaceri. Prima este sa fotografiati obiecte, persoane si teme de interes si sa vindeti fotografiile pe website-urile de stocare de imagini expuse pentru vanzare.

Cercetati putin domeniul stockurilor de fotografii si veti observa cum majoritatea fotografiilor sunt facute in interior si au ca teme preferate:mancarea, alimente, obiecte, persoane. Iata ca nu va trebui intotdeauna sa petreceti timp in afara locuintei pentru a face rost de fotografii. Exista numerosi fotografi care sunt specializati pe fotografierea fructelor, legumelor si plantelor si isi extrag intregul profit din aceasta activitate specifica.

A doua oportunitate este sa va afirmati ca fotograf profesionist si sa asigurati suportul in cadrul evenimentelor precum nuntile si botezurile, petreceri, aniversari, seminarii samd.

Programarile se pot face cu zile inainte sau chiar saptamani sau luni. Astfel, puteti sa va organizati agenda pentru a va asigura o guvernanta care sa va aiba in grija micutul in timp ce dvs va ocupati de evenimentul programat.

Pentru copii, aceasta afacere este perfecta. Va asigura venituri frumoase, puteti sa va cresteti copiii dvs, fara ajutorul creselor sau bonelor si va da o mare libertate de timp. In timp, puteti sa va dedicati complet acestei afaceri care se va dovedi formidabil de profitabila pentru persoanele talentate, dispuse sa isi achizitioneze un aparat profesionist si mai ales, dispuse se instruiasca.




Tags: afaceri fotografiifotografi freelanceidei de afaceri 2011idei de afaceri 2012idei de afaceri micimame casnice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru mame casnice? Iata 4!

de Ilinca Dobrescu
21 Apr 2012
Idei de afaceri potrivite pentru mamele casnice sunt numeroase si este si normal. Mamele casnice cauta in permanenta sa isi valorifice timpul pe care...

Avantajele afacerilor acasa, pentru mame casnice!

de Ilinca Dobrescu
18 Mar 2012
Mamele casnice au la dispozitie sansa de a deveni si femei de afaceri. Acest lucru este cat se poate de real si lucrurile pot lua o turnura extrem de...

6 idei de afaceri pentru mame casnice, in 2012!

de Adela Simonescu
26 Feb 2012
Ideile de afaceri pot fi valorificate, cu maxima usurinta, si de catre mamele casnice. Stim ca nu avem mult timp la dispozitie cand suntem mame si...

Start la afaceri pentru mame casnice in pasi simpli

de Adela Simonescu
26 Nov 2011
Mamele casnice nu au tot timpul din lume la dispozitie. Stiu ca au ajuns la o varsta anume si intr-o situatie care cere venituri din ce in ce mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]