Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Julie DeFruscio, mama antreprenoare care a schimbat fata diabetului

de Maria Nicutar 04 Iul. 2011 3443
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Julie DeFruscio este mama de trei copii, toti diagnosticati cu diabet. Este si femeie de afaceri si si-a castigat ideea din cauza experientei cu afectiunile celor mici. A realizat cat de frustrant poate fi pentru un copil sa isi duca instrumentele de injectare a insulinei in vazul tuturor si a stilizat genti, borsete si obiecte vestimentare care sa ii ajute sa uite de acest discomfort.

Obiectele vestimentare si accesoriile sunt special destinate copiilor, femeilor sau barbatilor, avand caracteristici si design-uri diferite. Sunt mici, dar incapatoare, elegante si cochete pentru femei si barbati, si extrem de amuzante pentru copii.

Antreprenoarea a pornit la drum fara experienta in lumea afacerilor. Avea studii colegiale efectuate la distanta, cursuri de noapte si online. In momentul in care si-a prezentat proiectul catre producatorii de obiecte vestimentare sau de genti s-a lovit de un zid dur. Nimeni nu parea sa ii sustina ideea de afaceri. Cu toate acestea, DeFruscio a continuat sa se zbata si a iesit pe piata cu produsele dorite.

Iata cum celebra mama a reusit sa scoata la iveala produse pentru persoanele care sunt obligate sa poarte non-stop, 7/24/365 echipament special pentru diabet, intr-un format atractiv si usor de purtat. Copiii nu se mai simt stanjeniti iar adultii simt o imbunatatire majora impotriva discomfortului creat de aceasta afectiune.

Julie DeFruscio si-a lansat afacerea in luna aprilie, 2001. In luna august, a aceluiasi an, afacerea a aparut si in mediul online cu doar 6 produse. Astazi, Pump Wear Inc. detine o oferta mai mare de 800 de obiecte si se afla in plina dezvoltare.

In continuare, Julie isi extrage cele mai bune idei de inovare si imbunatatire a sortimentelor de produse cu ajutorul sedintelor de brainstorming alaturi de copiii ei. Acestia sunt cea mai buna sursa de inspiratie, dat fiind ca simt pe pielea lor dezavantajele acestei boli si pot veni cu solutii care sa ofere viabilitate si imbunatatiri majore.

Julie DeFruscio se implica in actiuni caritabile si sprijina prezenta femeilor in afaceri. Ne recomanda sa riscam, atunci cand inspiratia ne spune s-o facem, sa invatam din greseli si sa mergem mai departe.




Tags: julie defrusciopump wear incechipament diabetici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]