Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mame antreprenoare de succes: Debbie Glickman si eliminatorii de vise urate

de Maria Nicutar 18 Iun. 2011 3810
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fondatoarea companiei Fairytale Wishes, Debbie Glickman a inventat o gama de spray-uri aromaterapeutice pe baza de plante pentru calmarea starilor de anxietate la copii. Cu nume dintre cele mai traznite, precum, "Super Hero" (super-eroul), "Monster Repellent" (Eliminatorul de monstri) samd, antreprenoarea a reusit sa faca profit rasunator pornind de la o idee simpla.

In anul 2005, fiul inventivei creatoare se afla in plin proces de acomodare cu somnul de unul singur. Esecul de a-l convinge pe cel mic sa adoarma singur, fara prezenta ei a determinat-o sa cumpere cu spray cu aroma de lavanda, stiind ca aceasta detine calitatea de a calma, de a reduce stresul si discomfortul cauzat de anumiti factori.

Efectul a fost unul bun. Fiul viitoarei antreprenoare mirosea aroma de lavanda imprastiata pe lenjeria patului si adormea fara sa resimta stari de neliniste. In acel moment, ideea de a proiecta o gama intreaga de parfumuri pentru calmarea copiilor a inceput sa prinda aripi.

Debbie Glickman nu a pornit la drum fara sa se documenteze temeinic asupra starilor de frica si anxietate la copii, factorilor declansatori si metodelor de eliminare a tensiunilor si discomfortului. A reusit sa creeze cateva produse geniale pentru care si-a gastigat un nume in antreprenoriatul feminin. Iata cateva produse:

Sweet Dream Spray – aroma de lavanda este aleasa pentru a alunga visele neplacute ale copiilor. Intr-adevar si la noi in popor exista un obicei de a pune sub pernele copiilor plante uscate precum lavanda.

Monster Repellent Bubblegum Spray – spray cu aroma de guma de mestecat. Se foloseste impotriva monstrilor si a insectelor care inspira sentimente de frica pentru copii.

Super Hero Spray
– iata un spray pe care multe mame il apreciaza. Acesta este special
conceput pentru copiii care au nevoie de putin curaj in prima zi de scoala sau cand merg la doctor.

Happy Camper Spray – acest spray este destinat copiilor care trebuie sa petreaca timp departe de casa, in excursii, vacante samd. Are o aroma de jeleu de struguri si se spune ca aduce o doza puternica de “acasa” in mod instant.

Spray-urile vin impreuna cu mici povestioare care explica celor mici de ce sunt atat de eficiente si cum functioneaza pentru a indeparta frica si monstrii.

Debbie Glickman a fost inclusa intre primele 50 de mame antreprenoare in anul 2011 de website-ul babble.com si se bucura de un succes imens datorita unei idei stralucite.




Tags: antreprenoare de succesmame antreprenoare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Mame antreprenoare: 2 idei de afaceri de pus in practica acasa!

de Adela Simonescu
18 Dec 2012
Mamele sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai blajine fiinte. Copiii ne schimba in mod radical si nimeni nu se poate plange de modificarile...

Miscari strategice pentru mame antreprenoare ocupate

de Maria Nicutar
19 Sep 2011
Afacerile se demareaza si apoi trebuie sa creasca, trebuie sa se dezvolte, sa functioneze corect la orice pas si in orice moment, chiar si cand avem...

Mame antreprenoare de succes - Carol Bartz si Yahoo

de Adela Simonescu
04 Iul 2011
Carol Bartz este CEO-ul grupului Yahoo. Este mama a trei copii si a inceput de jos pana a-si cladi o cariera de succes in industria tehnologiei si...

Femeile - Leaderi innascuti si antreprenoare de succes

de Maria Nicutar
24 Iun 2011
Femeile sunt subevaluate foarte mult in lumea afacerilor si nu numai. Inca mai sunt existente diferentele salariale pentru aceeasi pozitie ocupata de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]