Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mame antreprenoare de succes:Aileen Chen creeaza Belly Armor

de Maria Nicutar 18 Iun. 2011 4057
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Grija permanenta pentru sanatatea fatului in spatiul sau intrauterin se dezvolta din ce in ce mai mult. Ne place sa auzim acest lucru si ne dorim acces la aceste produse care ne dau o stare de liniste si pace. Aileen Chen s-a remarcat ca antreprenoare de succes si a pornit de jos in cautarea unei solutii pentru mamele constiincioase.

Numeroase studii au aratat ca efectul telefoanelor mobile, ale laptop-urilor si ale altor echipamente electronice este puternic negativ si se face o corelatie din ce in ce mai mare cu aparitia cancerului la varste mici ale copiilor.

Sa ne gandim putin la situatia femeilor insarcinate care lucreaza sau pur si simplu petrec mult timp cu laptop-urile aproape de burta, isi tin telefoanele mobile in buzunare samd. Constanta expunere la radiatii are efect negativ asupra bebelusilor chiar daca cand sunt protejati de lichidul intrauterin.

Aileen Chen a reusit sa lanseze produse care sa combata aceste efecte. A creat paturi pentru izolarea burtii femeilor insarcinate fata de laptop-uri, bluze si benzi izolatoare. In acest fel se creeaza un scut care protejeaza bebelusul de radiatiile emise de echipamentul electronic.

Aileen Chen este mama unei fetite si ideea acestei afaceri i-a venit in momentul in care a devenit constienta de riscul la care isi supunea bebelusul de fiecare data cand folosea aparatura electronica. A gasit o echipa de ingineri si impreuna au creat produsele care acum se bucura de succes si au facut inconjurul lumii. Acestea se gasesc in numeroase culori si marimi pentru a se potrivi oricarei viitoare mamici.

Renumita antreprenoare s-a bazat pe studiile conform carora radiatiile din timpul sarcinii pot duce la aparitia de malformatii si anomalii, autism, leucemie, cancer si avorturi spontane. Este dovedit faptul ca prin intermediul radiatiilor se intrerupe cresterea celulelor si replicarea ADN-ului. In acest fel, se face simtita nevoia unei modalitati de a proteja bebelusii de radiatii.

Aileen Chen a ales pentru produsele sale materiale usoare, precum bumbac si satin. Testul prin care se dovedeste eficienta cu care aceste produse functioneaza este simplu. Se inveleste telefonul mobil in patura, banda izolatoare pentru burta sau in tricoul protectiv si in mai putin de 1 minut se pierde semnalul acestuia. In acest fel ne dam seama ca se opresc sursele radiatilor si ne putem asigura ca nu ne supunem bebelusii la nici un risc din aceasta privinta.

Desigur, cercetarile in acest domeniu nu sunt indestulatoare. Exista pareri pro si contra, insa important este ca o vasta cifra de persoane sunt mai lipsite de griji in schimbul unui cost mic.




Tags: aileen chenantreprenoare de succesmame antreprenoare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Mame antreprenoare: 2 idei de afaceri de pus in practica acasa!

de Adela Simonescu
18 Dec 2012
Mamele sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai blajine fiinte. Copiii ne schimba in mod radical si nimeni nu se poate plange de modificarile...

Miscari strategice pentru mame antreprenoare ocupate

de Maria Nicutar
19 Sep 2011
Afacerile se demareaza si apoi trebuie sa creasca, trebuie sa se dezvolte, sa functioneze corect la orice pas si in orice moment, chiar si cand avem...

Mame antreprenoare de succes - Carol Bartz si Yahoo

de Adela Simonescu
04 Iul 2011
Carol Bartz este CEO-ul grupului Yahoo. Este mama a trei copii si a inceput de jos pana a-si cladi o cariera de succes in industria tehnologiei si...

Femeile - Leaderi innascuti si antreprenoare de succes

de Maria Nicutar
24 Iun 2011
Femeile sunt subevaluate foarte mult in lumea afacerilor si nu numai. Inca mai sunt existente diferentele salariale pentru aceeasi pozitie ocupata de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]