Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere speciala care pregateste momentul nasterii

de Zenobia Badescu 14 Nov. 2014 17546
4.75 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Andreea Pop a terminat Liceul Economic (aici s-a deschis "apetitul" pentru antreprenoriat) si a absolvit Facultatea de stiinte Politice. "Deci, la baza sunt analist politic, iar pe parcursul facultatii am activat in foarte multe ONG-uri, patru ani de activitate in mediul organizational."

Andreea ales sa deschida o afacere mai speciala, un centru propriu unde mamicile se instruiesc in vederea primirii pe lume a puiului lor. Era o nisa de piata care abia se contura in 2010 si Andreea a prins trenul.

Idei de Afaceri: Andreea, cum ai ales aceasta cale si care a fost startul afacerii?

Andreea Pop: Anii de munca in ONG-uri mi-au format aptitutidini legate de crearea si functionarea unui sistem, plecand de la o simpla idee. Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca mereu m-a fascinat misterul vietii intrauterine, si in felul acesta, prin imbinarea celor doua, raportate la o nevoie a pietei, am creat afacerea.

Am ales aceasta cale pentru ca, din pacate statutul de angajat pe care-l aveam in anul 2009 m-a nemultumit total, eu fiind o persoana cu multe idei, un gen de angajat care intelege cat de important este clientul și nevoia lui. Mediul de acolo nu functiona pe aceleași idei și nici mie nu-mi era prielnic prin prisma faptului ca nu-mi permitea sa-mi pun in practica potentialul.

Drept urmare, in 2010 mi-a venit idea de a crea un loc unde cele care vor deveni mame sa se pregateasca pentru acest lucru (punand laolalta experienta mea din project management și pasiunea pentru viata intrauterina), raportand asta la realitatea momentului. Piata nici nu prea exista, era doar o nevoie dar intr-o stare latenta.

Asa ca, in februarie 2010 am trecut prin toate procedurile Oficiului National Registrul Comertului. in principiu, le știam foarte bine de la simularile de afaceri facute in liceu. M-am lansat, si in luna martie din acelasi an, am avut primii clienti (un cuplu care dorea sa se pregateasca pentru momentul nasterii).  

In septembrie 2012 am devenit si mama. Acum, lucrurile erau simple pentru mine, stiind exact ce presupune atat nasterea cat si ingrijirea bebelusului.

Idei de Afaceri: In principal, cine apeleaza la serviciile voastre?

Andreea Pop: Ne adresam cuplurilor care asteapta un copil, de varsta medie (cca. 30 de ani), cupluri sau persoane care acorda atentie pregatirii pentru nastere si pentru ingrijirea bebelusului.

Idei de Afaceri: Cum ii atrageti, cum va cunosc?

Andreea Pop: Pentru a ne face cunoscute serviciile folosim: internetul (serviciu platit de la Google), organizam diverse concursuri cu partenerii, folosim intens pagina oficiala de facebook, suntem parteneri la diverse evenimente de profil. O alta modalitate o reprezinta recomadarile celor care deja ne-au fost clienti.

Idei de Afaceri: Ce proiecte mai aveti in plan?
Andreea Pop: Pentru viitor avem in plan crearea de noi cursuri pentru educatia prenatala si dorim sa creem un Centru de Parenting, ce reprezinta practic o continuare a ceea ce facem acum, educatia prenatala.

Intre serviciile oferite de Centrul 9 luni vei gasi:

- cursuri Lamaze;
- gimnastica prenatala;
- fitball, stretching, diverse exercitii la sol pentru fese si picioare, scoala spatelui;
- gimnastica postnatala, programul “Momfit”;
- cursuri de puericultura ;
- cursuri prim ajutor bebe/copil ;
- ghid de alaptare;
- gimnastica si masaj pentru bebe;
- ghid de supravietuire pentru tatici.

Desigur serviciile se adreseaza cuplurilor care asteapta un copil, de varsta medie (cca. 30 de ani), cupluri sau persoane care acorda atentie pregatirii pentru nastere si pentru ingrijirea bebelusului.

Bun venit bebelusi!

Detalii: www.centrul-9luni.ro.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafacerecursuri pentru mamicinasterecentrul 9 lunigimnastica prenatala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

Ai curaj sa devii o mamica-antreprenor? Ce afaceri poti sa incepi

de Stanciu Ioana
24 Apr 2017
Tot mai multe femei, care au o cariera de cel putin 5 ani ca angajat si o sisteaza in timpul sarcinii, atunci cand vor relua activitatea...

4 afaceri simple pentru femei: ce idee te tenteaza?

de Marinache Paula
11 Sep 2020
Din ce in ce mai multe femei vor sa isi deschida propria afacere, din dorinta de a avea un program flexibil, independenta financiara si de a petrece...

7 lucruri pe care o femeie antreprenor trebuie sa pastreze in minte cand incepe propria afacere

de Andreescu Sorin
18 Mar 2016
O femeie antreprenor, care de cele mai multe ori este si mama, trebuie sa pastreze urmatoarele lucruri in minte cand isi incepe propria afacere: 1....

A inceput o afacere pe cont propriu dupa ce a fost concediata in 2010

de Marinache Horia Cristian
29 Oct 2015
Willemien Rust (42 ani), din oraselul irlandez Donard, fosta arhitecta la o multinationala, si-a transformat garajul casei intr-o fabricuta de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]