Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Shannon McAfee si brandul care inchiriaza jucarii

de Ilinca Dobrescu 06 Aug. 2011 3724
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi dintre noi, cei care suntem parinti, stim cati bani inseamna sa dai pe jucarii, cati bani se pierd inevitabil atunci cand copiii nostri se joaca cu un item un timp extrem de scurt, uneori cateva ore si se plictisesc, vor alte jucarii si cercul vicios continua. Shannon McAfee, mama inteligenta si antreprenoare de succes a inteles aceasta problema si, mai mult, a venit cu o solutie salvatoare. Aceasta a infiintat o companie care detine un website, prin intermediul caruia se pot inchiria jucariile dorite.

Iata cum ideile de afaceri se nasc in randul celor care sufera cel mai mult de probleme, de pe urma crizei economice samd. Intr-adevar, expertii in domeniul afacerilor si antreprenoriatului afirma ca cele mai bune idei de afaceri sunt cele care rezolva probleme, cele care sunt gandite de persoanele cele mai afectate, cele care inteleg cel mai bine problematica din spatele unei afaceri.

Shannon McAfee si-a fondat compania TOYconomy pentru a veni in sprijinul parintilor care doresc sa isi lase finantele sa rasufle usurate intr-o perioada atat de grea pentru toata lumea. Magazinul online ofera spre inchiriere jucarii usor folosite, in stare perfecta de functionare pentru o anumita perioada de timp.

De cele mai multe ori, o perioada de 1 luna este mai mult decat de ajuns pentru un copil mic sa se plictiseasca de o anumita jucarie si ar fi fost o mare risipa de bani sa se piarda un item care a costat atat de mult.

Limita de timp pentru inchiriere este de 1 pana la 3 luni de zile si exista si optiunea de cumparare a jucariei daca cel mic s-a atasat de ea sau aceasta merita banii.

Shannon McAfee a venit cu aceasta idee stralucita intr-o zi cand a realizat ce volum impresionant de jucarii se acumulase in casa ei, de catre copiii ei.

Shannon afirma:”Clientii economisesc pana la 75% din cheltuieli sau mai mult si noi le oferim si cutii de depozitare pentru perioada cand ei le inchiriaza, pentru a-i ajuta sa isi pastreze organizarea.[...] M-am gandit ca ar fi un serviciu mare de oferit, cel de a da parintilor posibilitatea de a economisi bani si de a evita aglomeratia de jucarii din case.”




Tags: idei de afaceriafaceriafacereshannon mcafeetoyconomy

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Ai curaj sa devii o mamica-antreprenor? Ce afaceri poti sa incepi

de Stanciu Ioana
24 Apr 2017
Tot mai multe femei, care au o cariera de cel putin 5 ani ca angajat si o sisteaza in timpul sarcinii, atunci cand vor relua activitatea...

4 afaceri simple pentru femei: ce idee te tenteaza?

de Marinache Paula
11 Sep 2020
Din ce in ce mai multe femei vor sa isi deschida propria afacere, din dorinta de a avea un program flexibil, independenta financiara si de a petrece...

7 lucruri pe care o femeie antreprenor trebuie sa pastreze in minte cand incepe propria afacere

de Andreescu Sorin
18 Mar 2016
O femeie antreprenor, care de cele mai multe ori este si mama, trebuie sa pastreze urmatoarele lucruri in minte cand isi incepe propria afacere: 1....

A inceput o afacere pe cont propriu dupa ce a fost concediata in 2010

de Marinache Horia Cristian
29 Oct 2015
Willemien Rust (42 ani), din oraselul irlandez Donard, fosta arhitecta la o multinationala, si-a transformat garajul casei intr-o fabricuta de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]