Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 feluri in care un computer te ajuta in afaceri

de Mihai Badralexe 24 Sep. 2014 2951
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un computer este astazi o unealta vitala in afaceri. Iata 10 moduri in care el te ajuta sa-ti desfasori activitatea cu succes.

 
1. Va puteti redacta toata corespondenta si va puteti tehnoredacta scrisori publicitare, afise, pliante, carti de vizita etc. Bineinteles, daca veti dori sa faceti afise si pliante color mai complicate, trebuie sa invatati  putina tehnoredactare.
 
2. Aveti acces la e-mail si Internet. E-mail-ul va ofera posibilitatea sa corespondati rapid si extrem de ieftin (o pagina se transmite in 5 secunde oriunde in lume, dvs. platind o convorbire telefonica locala!). De asemenea, va puteti face publicitate. De exemplu, trimitand un mesaj la adresa bursa.oferte@pcnet.ro, acesta ajunge la 2000 de abonati, si totul pe gratis.
 
Pe Internet puteti gasi aproape orice informatie doriti. Va puteti realiza propriul site de Web, care poate fi vizitat de oricine, facandu-va astfel cunoscuta firma.
 
3. Puteti comunica mult mai ieftin.
 
4. Va puteti tine toata contabilitatea pe calculator. Dvs. trebuie doar sa introduceti datele si programul de contabilitate calculeaza singur totul.
 
5. Puteti avea, de fapt, un program de gestionare a intregii afaceri. La o singura apasare de tasta veti avea situatia stocurilor, a vanzarilor, a clientilor, a salariatilor etc., veti crea rapoarte privind productivitatea angajatilor, cifra de afaceri, profitul etc. Bineinteles, puteti face grafice lunare, anuale etc. so veti fi avertizat automat cand vi se termina stocurile, cand un produs nu se vinde etc. 
 
6. Cu un program legislativ, puteti cauta orice lege, HG sau ordonanta in vigoare. De exemplu, tastand "agricultura" vi se ofera toata legislatia in domeniu.
 
7. Exista posibilitatea sa folositi programe specifice domeniului dvs. de activitate: arhitectura, proiectare, muzica etc.
 
8. Cu un program de planificare in afaceri puteti obtine prognoze si va puteti planifica miscarile urmatoare, analizand piata, clientii, concurenta etc. 
 
9. Cu un cititor de cod-bara usurati mult munca vanzatorilor dvs. si, in plus, simplificati mult inregistrarile contabile si aveti intotdeauna evidenta stocurilor. Nu mai trebuie sa cumparati case de marcat si clientii vor fi incantati.
 
10. Atasand niste difuzoare, puteti asculta orice CD doriti sau puteti sa creati o atmosfera placuta in magazinul dvs.
 
Puteti lega mai multe computere in retea, cu un program de administrare generala a afacerilor, care sa poata fi folosit de fiecare departament pe domeniu lui: management, secretariat, contabilitate, vanzari curente, aprovizionare etc.
 
 


Tags: computerafacereafacerigestionarea afacerii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]