Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 factori care iti vor asigura succesul in afaceri

de Adrioaie Ruxandra 18 Apr. 2014 2565
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi oameni viseaza sa devina antreprenori de succes, dar nu toti dintre acestia isi pot implini visul din cauza unor motive diverse. Exista cativa factori insa care asigura succesul in afaceri, factori fara de care ar fi imposibila implinirea visului de a fi antreprenor.

 
Iata cei 3 factori care iti vor asigura succesul in afaceri!

1) Sanatatea
 
Sanatatea este cel mai important lucru din viata. Putem face orice daca suntem sanatosi. Daca suntem sanatosi psihic si fizic, putem indeplini orice ne propunem de-a lungul vietii. Daca sanatatea este in pioneze, vei fi ca un boxer intins pe podaua ringului, invins, caruia i se numara secundele pana la marea infrangere.
 
Chiar daca pentru tine sunt alte lucruri mai importante in viata, trebuie sa stii ca a fi sanatos este cheia reusitei in afaceri. Un om cu o sanatate precara nu va avea nici energie si nici nervi pentru a avea propria afacere.
 
2) Banii
 
Banii nu au acelasi limbaj ca al nostrum, dar au propriul limbaj. Banii reprezinta putere si este esential ca un antreprenor sa-i aiba. Banii iti vor construi imaginea, printre altele, si stim cat de important este ca un antreprenor sa fie imbracat adecvat succesului sau. A nu avea bani, in limbajul business, este echivalent cu a purta aceleasi haine de la absolvirea facultatii la orice eveniment. Lucru deloc potrivit unui antreprenor.
 
3) Timpul
 
Se spune adesea ca timpul inseamna bani; este o resursa indispensabila pentru oameni.Poti fi sanatos si sa ai bani, dar este nevoie sa ai timp ca sa iti indeplinesti planurile. Sanatatea, banii si timpul reprezinta factorii esentiali pentru a desfasura o afacere de success.

Afacerile sunt de multe feluri: poti lucra de acasa sau poti fi nevoit sa iesi. O afacere presupune sa detii capacitati administrative si manageriale. 
 
Daca detii o afacere mica, este posibil sa intampini greutati, iar pentru asta ai nevoie de un psihic puternic. Orice fel de business implica riscuri, iar tu trebuie sa fii pregatit sa ti le asumi, daca esti sanatos, ai bani si timp.
 
Sursa: www.dailybusinessdose.com
 


Tags: afacerisucces in afaceribani

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum sa economisesti bani pentru un avans la credit: 3 sfaturi utile

de Idei de afaceri
29 Ian 2024
Achizitia unei locuinte presupune o investitie generoasa si, uneori, veniturile personale nu sunt indeajuns pentru a sustine integral costurile...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]