Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 minute pentru o viata fara dureri!

de Victor Oancea 07 Mar. 2013 2493
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

3 minute pentru o viata fara dureri reprezinta un program care ne poate aduce cele mai eficiente si naturale solutii care sa ne ajute la ameliorarea durerii cronice.

Dr Weisberg ramane unul dintre specialistii de vaza din domeniul durerii cronice. Acesta a condus cercetari care au scos la iveala faptul ca durerea cronica este cauzata de mici traumatisme (microtraumatisme) existente in muschii si articulatii. Si acestea isi au originea in activitatile din viata de zi cu zi, aparent fara semnificatie mare,

Iata ce spun specialistii din domeniu, cu privire la activitatile de zi cu zi care pot duce, in timp, la inflamatie si apoi la durere mare:

"Activitati minore, cum ar fi de pilda aplecatul pe jos pentru a ridica un obiect. Sau atunci cand ne sprijinim pe ceva pentru a apuca ceva. Sau postura incorecta, rasucirile, cand ne ridicam, cand ridicam bratele, si, crezi sau nu, chiar mersul pe jos!

In timp ce fiecare dintre aceste activitati nu poate provoca durere instantanee, repetarea acestor actiuni poate. Chiar mai rau, atunci cand efectuati aceste sarcini aparent inofensive intr-un mod cu care organismul dumneavoastra nu este obisnuit... se acumuleaza stres suplimentar si tensiune la nivelul muschilor si articulatiilor dumneavoastra.

In timp, aceste „microtraumatisme” se acumuleaza si daca raman netratate... rezulta inflamatii si prin urmare, durere."

Dr Weisberg abordeaza problema in mod diferit. Solutia propusa de el nu este legata de analgezice si nici de alte medicamente si suplimente. El va arata cum sa preveniti, sa controlati si sa vindecati durerea cronica folosind o serie de exercitii usoare, aproape fara efort zilnic.

Mai multe detalii veti gasi aici, in pagina de prezentare a ghidului care va poate lua durerea in doar 3 minute pe zi>>>> "3 minute pentru o viata fara dureri">>>>


Tags: 3 minute pentru o viata fara durerio viata fara durerifara dureri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]