Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 motive sa iti demarezi afacerea in sistem part-time!

de Adela Simonescu 16 Mai. 2013 2755
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Demararea unei afaceri reprezinta o mare provocare pentru orice persoana, chiar si pentru cei cu experienta in mediul de afaceri. Si adevarul este ca mai ales in prezent, cu aceasta criza profunda, riscurile sunt mai mari si este esential sa respectam regulile jocului si sa tinem de strategiile care ne pot salva de un esec total.

Haideti sa vedem si de ce expertii ne recomanda sa ne demaram afacerile in regim part-time, mai ales acum, pe timp de criza:

1. Ai ocazia sa iei start-ul!
Foarte multi antreprenori nu ar mai face nimic daca ar fi nevoiti sa infuzioneze in afacerile lor asa de multi bani dintr-o data. Asa ca cei mai multi se vor opri si nu isi vor mai urma aspiratiile antreprenoriale. Asa se face ca atunci cand alegem part-time, planurile de afaceri chiar au sanse mari sa se concretizeze.

2. Riscurile sunt mai mici atunci cand ne lansam afacerile in sistem part-time. Sa recunoastem faptul ca nimeni nu iti garanteaza ca afacerea ta se va transforma intr-o sursa de bani si ca mereu vei avea parte de un nivel inalt de incasari.

Astfel, atunci cand te decizi sa iti lansezi o afacere care sa iti ocupe mai putin timp, ai ocazia sa detii, in paralel, un loc de munca stabil, chiar un full-time job. Mai mult, implicit, investitiile banesti sunt mai reduse si esecul este mult mai usor de resimtit.

3. Nu in ultimul rand, ai sansa sa testezi totul inainte sa iti iei avantul in mediul de afaceri, cu un business ce tinteste spre varf. Imaginati-va primele sesiuni de inot. Instructorul te ruga sa stai la marginea bazinului si sa iti uzi putin picioarele. Incepeai sa stropesti putin si apoi intrai pana la brau si tot langa marginea bazinului.

Treptat, puteai sa te departezi de marginea bazinului si ajungeai destul de departe, poate pana la mijloc! Asa se intampla si in afaceri si intotdeauna este de preferat sa testezi si sa mergi treptat, incet-incet!

Iata doar cateva motive intemeiate pentru care sa alegi sa iti lansezi afacerea in sistem part-time! Avantajele sunt mari, notabile si este esential sa tinem cont de ele, cu atat mai mult cu cat criza economica pare sa se adanceasca! Tineti minte, solutia nu este sa renuntam la ideile noastre de afaceri, ci sa le facem sa functioneze si in periodele de criza economica!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afacere part-timeafaceri part-timeafacere full-time

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]