Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
3 temeri ce trebuie stapanite pentru a termina ceea ce ai inceput
Cel putin trei obstacole ar putea explica de ce unele proiecte sau sarcini nu ajung sa fie finalizate. Mai rau decat un prost obicei, este vorba despre o "paralizie" provenind din temeri si din ezitari care ar putea fi evitate. Conform unui articol publicat de Jane Porter pe site-ul Fast Company, proiectele, ideile creative, sarcinile cotidiene si mesajele pe jumatate scrise sunt de asemenea victime ale inertiei provocate de tendinta de a amana (procrastinatie).
Cand intrerupi o sarcina, poate fi destul de greu sa o reiei. Si acest lucru chiar se intampla frecvent. De regula, suntem intrerupti aproape la fiecare trei minute, spune Gloria Mark, profesor de informatica la Universitatea din California, Irvine, iar aproximativ jumatate aceste intreruperi sunt autoimpuse.
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon

Ghid practic pentru realizat felicitari de lux

Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Rezultatul: Cand lucrati la ceva fara un termen clar, ducerea proiectului pana la capat poate fi o provocare uriasa. De fapt, nu tot ceea ce incepem trebuie neaparat sa fie terminat, dar multi dintre noi au o gramada de proiecte care merita sa fie finalizate, insa au fost retrogradate la un fel de purgatoriu al activitatilor incomplete.
De ce se intampla acest lucru? Aproape un sfert din adultii din intreaga lume sufera de procrastinatie cronica, potrivit unui studiu realizat de Joseph Ferrari, profesor de psihologie la Universitatea DePaul si autor al cartii "Still Procrastinating: The No Regrets Guide to Getting It Done".
Dar cand vine vorba in mod special de problema terminarii a ceea ce am inceput, de ce ne lovim parca de un zid, de multe ori? "O parte a solutiei la aceasta procrastinatie consta in a intelege ca timpul nu poate fi gestionat si ca ceea ce poti si trebuie sa incerci este sa te gestionezi pe tine insuti", apreciaza profesorul Joseph Ferrari.
Pentru a te gestiona mai bine singur, trebuie sa stii, in primul rand, de ce anume nu termini ceea ce ai inceput. Ferrari atribuie aceasta rezistenta la trei cauze specifice: frica de a nu reusi sa impresionezi, plasarea stachetei prea sus si dorinta de a prelungi o activitate placuta.
Evitarea acestor trei capcane presupune abandonarea gandirii negative, renuntarea la folosirea scuzei perfectionismului, perfectionarea capacitatii de a lucra mai bine sub presiune, precum si "dezinvatarea" inactiunii din teama pe care o provoaca amploarea unui proiect caruia nu-i cunosti in intregime componentele.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] 3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati

[GHID PRACTIC] Cresterea prepelitelor japoneze
Comanda acum ghidul afacerii tale cu prepelite japoneze CD-ul Cresterea prepelitelor japoneze Evita acum riscurile inerente inceputului unei afaceri

[GHID PRACTIC] Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Ghidul practic pentru incepatorii in lumea criptomonedelor


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit