Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 lucruri pe care trebuie sa le stii in legatura cu partenerii de afaceri

de Andrioae Ruxandra 06 Mai. 2014 2149
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru unii antreprenori, a fi singurul responsabil de propria afacere reprezinta un vis devenit realitate. Ei iau decizii si dezvolta lucruri din propriul punct de vedere, fara sa le spuna nimeni ce au de facut. Dar, a fi un asa-numit "soloprenor" poate fi complicat si, de aceea, alti antreprenori isi aleg un partener in cursa atingerii scopurilor comune.

In momentul in care mai multi parteneri impartasesc aceeasi viziune, rezultatul este mai puternic si echipa devine mai unita. Este important de stiut ca antreprenorii americani amesteca personalitatile si aptitudinile partenerilor de afaceri pentru ca visurile lor sa devina realitate.
 
Suntem foarte diferiti ca personalitate si experiente, avem de invatat in mod constant unii de la altii si suntem capabili sa folosim schimburi de experienta pentru a influenta pozitiv afacerea. De aceea, este indicat ca o afacere sa aiba cativa parteneri si nu doar unul singur. 
 
Cand te gandesti sa iti iei un partener de afaceri, trebuie sa ai in calcul urmatoarele lucruri:
 
Este dificil sa gasesti partenerul de afaceri potrivit. Caracterul, increderea si integritatea reprezinta totul cand vine vorba sa alegi un partener de afaceri. Este nevoie de timp pentru a gasi partenerul potrivit si pentru ca un parteneriat sa functioneze integral. Puterea relatiei dintre parteneri va determina succesul afacerii.
 
Inceputul este cea mai dificila parte. Parteneriatul inseamna ca poti invata de la celalalt despre gestionarea unei afaceri si adaptare, incercand sa functionezi ca parte din echipa. Pentru a avea succes, ai de invatat cum sa faci compromisuri si sa te adaptezi la stilul personal al partenerului de afaceri pentru a fuziona si a deveni intregul companiei.
 
Comunicarea este cheia. Sunt necesare onestitatea si comunicarea deschisa. Cand intervine o problema, partenerii trebuie sa o rezolve impreuna. Pana la un punct, fiecare partener va face greseli si nu trebuie sa te temi sa recunosti. Pentru a reusi, fiecare partener trebuie sa faca tot ceea ce trebuie pentru afacere si acest lucru presupune eliminarea emotiilor negative pentru a evita disputele in cazul in care cineva iti va spune ca ai gresit.
 
Rolul fiecarei persoane trebuie definit. Definirea clara a rolurilor in cadrul companiei asigura folosirea optima a timpului fiecarui partener. Acest lucru va preveni ca partenerii sa nu se incurce reciproc si sa salveze banii companiei.
 
Sursa: www.businessnewsdaily.com
 


Tags: afaceriantreprenorisfaturiparteneri de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Cum sa economisesti bani pentru un avans la credit: 3 sfaturi utile

de Idei de afaceri
29 Ian 2024
Achizitia unei locuinte presupune o investitie generoasa si, uneori, veniturile personale nu sunt indeajuns pentru a sustine integral costurile...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
30 Apr 2024
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]