Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 strategii pe care sa mizezi ca sa nu mai pierzi bani in 2013!

de Maria Nicutar 14 Ian. 2013 3338
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe ce se duc banii nostri? Pe ce cheltuie multi bani numerosi oameni de afaceri? Care sunt acele gauri negre care ne absorb cantitati uriase de fonduri banesti, fonduri care s-ar putea canaliza in directii din care sa vina profituri avantajoase? Iata una dintre cele mai comune surse de framantari pentru afaceristii anului 2013. Cu totii vrem sa ne optimizam bugetele si fluxul de numerar, cu totii vrem sa ne minimalizam nivelul de cheltuieli, cu totii ne dorim sa atingem pragul ROI (Return On Investment) cat mai rapid si rata de profitabilitate cu eforturi cat mai reduse.

Pentru cei care inca nu au identificat cele mai importante gauri negre ce le mananca sume uriase de bani, iata cateva indicii interesante:

- Investiti fonduri banesti mari in social media?
Cu siguranta nu credem ca strategiile de social media marketing sunt o risipa de bani, timp si energie. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem faptul ca social media necesita investitii de timp si energie mai mult decat investitii banesti si ca toate investitiile sunt pe termen lung. Incercati sa reduceti nivelul de cheltuieli pe care sa le anexati acestui domeniu.

- Investiti prea multi bani in salarizare? Iata o problema care reflecta realitatea pentru numerosi afaceristi, o problema care necesita o solutie cat mai rapida. Ce este esential de retinut este faptul ca nu vrem sa ramanem cu goluri care sa ne pericliteze activitatea din cadrul companiei. Asa ca putem sa ne indreptam catre investitiile in software-uri si sisteme informationale care sa ne ajute sa eliberam pozitii si sa scutim fluxul de numerar de dezechilibre majore.

Spre exemplu, numeroase publicatii au renuntat la corectori datorita introducerii de software-uri de corectare automata. Iata un singur exemplu de automatizare rapida, eficienta si care impune investitii banesti reduse.

- Investiti prea multi bani in tehnologie? Este vital sa va asigurati ca nu cumparati gadget-uri si sisteme informationale de care nu aveti atat de multa nevoie. Este adevarat ca un ecran mai mare este de preferat, ca noile smartphone-uri ar arata bine in mainile agentilor nostri de vanzari, ca tabletele ar putea sa ne ajute sa ajungem mai rapid la informatiile dorite, dar sunt toate aceste eforturi justificate?

- Nu punem accent pe SH si preferam sa cumparam totul "in tipla"? Mare greseala si mare gaura neagra care ne atrage o mare parte din fondurile noastre banesti. Nimeni nu spune ca mobila de lux nu arata bine, ca scaunele de directori nu sunt comode sau ca tabletele noi nu impun riscuri mai mici, dar ... haideti sa incercam sa marim doza de modestie si sa gandim ca bootstrapperi veritabili.

Mult succes si afaceri cat mai banoase!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: afacericheltuieli afaceriroi afaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
29 Apr 2024
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
30 Apr 2024
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]