Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 ingrediente de baza pentru a obtine o afacere de succes

de Julian Manescu 06 Ian. 2015 2745
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai nevoie de urmatoarele 5 ingrediente de baza pentru a obtine o afacere de succes venita la pachet cu o viata relaxata si linistita pe toate planurile:

1. Viziune.
Trebuie sa stii cine esti, ce faci cu exactitate, cui te raportezi, care sunt obiectivele si scopurile tale in afacere. Astfel te vei identifica cu produsele pe care le creezi sau le distribui, dupa caz. Niciodata nu vei da gres cu o idee, atata timp cat vei cunoaste toate detaliile si vei sti ce presupune aceasta si ce implicatii are.

2. Marketing.
Este cat se poate de important in secolul in care traim. Degeaba ai produse bune, daca nu ai si o strategie de a le promova si, desigur, un brand solid. Apeleaza la toate metodele pe care le cunosti, de la door-hangere, la flyere si banere online.

3. Comert online.
Este cat se poate de plauzibil in conditiile in care ai un site foarte bine indexat, stii sa-ti expui produsele cu toate caracteristicile implicate si iti alegi un sistem sigur de plata cu cardul. Si romanii au devenit mai increzatori in achizitiile pe internet ceea ce ne face sa ne gandim afacerile tot mai mult prin aceasta prisma.

4. Multa munca! Nicio afacere nu are succes daca nu te impici personal in ea. Investeste timp, efort si documenteaza-te permanent pentru a obtine ideile cele mai bune.

5. Relaxare! Nu uita ca mai ai nevoie si de relaxare.
Acorda-ti timp pentru viata personala si/sau familie pentru ca fara relaxare nu vei face fata situatiilor dificile si perioadelor aglomerate. Incarca-te cu energie si nu sari peste concedii!

Bonus: o parte dintre produsele printate care iti raman sau fac parte din colectii trecute, ofera-le cadou clientilor fideli sau, din contra, noilor clienti pentru a-i incuraja sa faca cumparaturi de la tine. Oricine s-ar bucura sa primeasca un cadou, chiar si fara un motiv anume.



Tags: afacereafacere de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Buget de casa noua: cum sa iti gestionezi eficient cheltuielile de instalare

de Idei de afaceri
19 Apr 2024
Ai facut ceva economii, te-ai sfatuit cu banca si, in sfarsit, te muti in casa noua. Prima ta locuinta este un vis implinit. Insa, mutarea intr-o...

6 lucruri pentru bucataria de la locul de munca care sporesc bunastarea angajatilor

de Idei de afaceri
20 Feb 2024
Esti in cautare de noi modalitati de a stimula fericirea si productivitatea angajatilor tai? Pe masura ce organizatiile de toate marimile recunosc...

Cum sa economisesti bani pentru un avans la credit: 3 sfaturi utile

de Idei de afaceri
29 Ian 2024
Achizitia unei locuinte presupune o investitie generoasa si, uneori, veniturile personale nu sunt indeajuns pentru a sustine integral costurile...

Cum sa-ti organizezi timpul eficient ca antreprenor

de Idei de afaceri
22 Dec 2023
In universul antreprenorial si nu numai, fiecare clipa conteaza, iar modul in care iti organizezi timpul poate fi esential pentru traseul afacerii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]