Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 reguli de baza pentru o afacere de succes

de Florin Amariei 01 Nov. 2019 8533
3.97 din 17 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa pui bazele unei noi afaceri si iti doresti cu adevarat succesul? Ei bine, atunci trebuie sa tii cont de aceste 5 reguli pentru a-ti duce la indeplinire visurile.

1. Fa exact ceea ce iti place! Nu uita ca este extrem de important sa intri intr-un domeniu pe care il cunosti si pe care il placi. Asa cum poate in trecut ai avut un loc de munca pe care l-ai urat si unde n-ai mai vrut sa faci nimic, asa NU trebuie sa faci in afaceri. Trebuie sa iti alegi un domeniu de activitate din care iti face placere sa fii parte integranta, in care iti place sa descoperi lucruri noi, un domeniu in care, daca este posibil, sa iti folosesti pasiunea pentru a inova sau, pur si simplu, un domeniu in care iti vei gasi zilnic energia suficienta pentru a continua si pentru a nu lasa micile neplaceri sa te opreasca din drumul tau spre succes.
 
2. Fa-i pe altii sa le placa ideea ta! E important sa intelegem ca singuri nu vom reusi nimic. In primul rand, tu va trebui sa iti cauti oameni care sa te sprijine pe tine si, apoi, ideea ta. Nu cauta doar executanti, ci parteneri reali care vor fi acolo atunci cand ai nevoie de ei. Ofera-le o idee la care sa adere si pe care sa o promoveze fara probleme.
 
3. Strange bani din timp! Daca iti doresti pornirea unei afaceri de succes, e important sa ai cu ce sa o sustii, intrucat nu vei face profit din prima zi. Ar trebui sa incepi sa strangi fonduri cu minimum 2 ani inainte de a lua marea decizie de a intra in lumea antreprenoriatului.
 
4. Ai grija cu cine te asocieze! Increderea se castiga greu si se pierde repede, asadar e important sa iti alegi cu grija partenerii de afaceri.
 
5. Nu-ti certa clientii, ci invata din nemultumirile lor. Este cea mai valoroasa informatie pe care o poti primi dupa ce ti-ai deschis afacerea, iar cei care iti spun ce nu le place sau ce ar putea fi imbunatatit pot fi transformati cu usurinta in clienti fideli, daca ei vor observa ca afacerea ta este receptiva la critici constructive. Atentie, asta nu inseamna ca va trebui sa apleci urechea la toate rautatile minore pe care le spun oamenii cand sunt nervosi sau, pur si simplu, rautaciosi.
 
Noi iti dorim doar succes! 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: reguli de baza afacerireguli pentru afaceri de successucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.97 din 5 - 17 voturi.

Articole conexe

Cum sa ai succes in afaceri pe baza relatiilor personale

de Teo Manole
22 Apr 2016
Numeroase studii arata ca persoanele care dezvolta relatii puternice au mai multe sanse sa creeze relatii de succes. Stiati cat de importante sunt...

Succes in afaceri: Top 5 strategii care iti sporesc productivitatea

de Victor Oancea
28 Mai 2014
Tinta noastra principala este sa ne sporim productivitatea. Totul se va revedea in succesul afacerii pe care suntem pe cale sa o punem pe picioare....

5 reguli esentiale pentru succes in afaceri!

de Ilinca Dobrescu
07 Apr 2014
Ne gandim la succes profesional. Evident, unii se vor gandi la succes in cariere si altii la succes in afaceri. Decizia este a noastra daca...

Cele 3 elemente cheie pentru succes in afaceri!

de Adela Simonescu
14 Iun 2013
Concentrare, competenta si pasiune! Iata cele trei elemente cheie de care avem nevoie pentru succes in afaceri, conform INC. Daca ma intrebati pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]