Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 sfaturi spre succes pentru cuplurile de antreprenori

de Andrioae Ruxandra 19 Iun. 2014 2341
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista 28 de milioane de afaceri in America si jumatate dintre acestea sunt administrate de acasa, de obicei de cupluri. O echipa formata din sot si sotie, Elise si Peter Champe, si-a lansat cu succes afacerea, in ciuda provocarilor si obstacolelor care apar de obicei in orice afacere.

 
"Sigur, a lucra de acasa cu sotia ta poate insemna aparitia unor anumite provocari pe care oricine si le imagineaza", explica Peter Champe, co-proprietar la Baby Comfy Care & Eclipse Sun Products. "Daca vrei ca afacerea si casnicia sa functioneze in acelasi timp, iti vei da seama ce este bine si ce nu", completeaza acesta.
 
Mai jos ai 6 lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a rula o afacere de succes impreuna cu partenerul de viata:
 
1. Fiti o echipa - Cand intrati in afacere impreuna, este important sa fiti la fel de uniti; intr-o afacere este esential ca echipa sa fie solida si sa determine lucrurile sa mearga perfect.
 
2. Definirea rolurilor - Fiecare individ isi va pune la bataie capacitatile. Stabiliti-va fiecare rolul, pentru ca fiecare ar trebui sa fie sef in functie de domeniul la care se pricepe.
 
3. Pastrati respectul ca si colegi - Ca oameni care lucreaza impreuna in acelasi birou, trebuie sa existe colegialitate si sa separati casnicia de afacere. Trebuie sa existe acel respect ca si cand ati respecta orice alt angajat.
 
4. Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese - Nu va functiona totul corect de la inceput si trebuie sa gasiti metode de relaxare si de detasare. Nu este obligatoriu sa lucrati tot timpul, va puteti elibera de presiunea afacerilor. 
 
5. Umorul salveaza ziua - Cele mai grele momente se depasesc cu ajutorul umorului. Poti face haz de necaz oricand, fara sa te afecteze mental si fara sa iti pierzi rabdarea. Umorul iti va sugera solutiile de care ai nevoie.
 
6. Intimitatea muncii - Daca este posibil, faceti cumva sa aveti birouri separate acasa. Asta inseamna intimitate si fiecare sa se desfasoare in propriul spatiu.
 
"Nu orice cuplu poate lucra impreuna, asa ca aveti grija la felul in care modul de desfasurare al unei zile si felul vostru de a fi se potrivesc", a adaugat Elise Champer, sotia lui Peter. 
Acestea fiind spuse, un cuplu care functioneaza va putea conduce o afacere catre succes.
 
Sotii Champe nu sunt straini de domeniul afacerilor la domiciliu. Ei si-au inceput propria afacere - Baby Comfy Care si Eclipse Sun Products - de acasa, iar astazi produsele lor se gasesc peste tot pe glob. 
 
Unul dintre cele mai populare produse ale lor este Baby Comfy Nose, un fel de aspirator nazal folosit pentru curatarea cailor respiratorii ale bebelusilor. Pe langa acest tip de aspirator, compania sotilor Champe a creat, de asemenea, un fel de poncho pentru copii si o unghiera pentru unghiile bebelusilor. Produsele se gasesc pe site-ul companiei, in timp ce aspiratorul se gaseste pe piata americana.
 
Sursa: www.sbomag.com
 


Tags: afaceriantreprenoriafaceri de successfaturi antreprenoriafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]