Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 aspecte de care sa tii cont inainte sa intri in afaceri cu mobila!

de Matei Antonescu 18 Nov. 2013 2604
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ne place mobila si numai noi am putea sa apreciem cu adevarat o piesa de valoare. Este ceva asemanator vinului vechi, inexplicabil. Si asa cum noi apreciem piesele de mobilier, asa fac si altii, numai ca unii merg intr-o directie foarte noua pentru tara noastra: piesele de mobilier neconventionale!

Cateva imagini sugestive gasiti aici>>>>

Insa afacerea nu se incepe chiar asa de rapid si nici cu doua-trei cutii si cateva piese de mobilier carora sa le dai un nou suflu de viata. La mijloc exista eforturi clare de planificare, de organizare, de investitii financiare, previziuni, analize si nu numai!

Iata doar 8 aspecte de care trebuie sa tii cont inainte sa incepi o afacere cu mobilier original:

1. De ce resurse dispui tu pentru a incepe afacerea? Ce resurse poti tu sa arunci in joc pentru ca aceasta afacere sa devina realitate? Ai curtea din spatele casei, 20.000 de euro si ceva cunostinte de management in afaceri? Ar fi un inceput bun!

2. Cati bani iti propui sa obtii de pe urma acestei afaceri pentru inceput? Nu te astepta ca profiturile sa curga de la bun inceput. Se poate sa fii nevoit sa mai astepti pana cand baza de clienti devine cu adevarat solida!

3. Care sunt aprobarile de care ai nevoie si ce legi sunt implicate in desfasurarea acestui tip de activitate? Pune-te la punct cu aceste detalii inainte sa incepi afacerea. De surprize nu are nimeni nevoie!

4. Care este cea mai ieftina locatie si cum ai putea sa o adaptezi nevoilor tale? Se poate incepe de acasa? Discuta cu toti membrii familiei si asigura-te ca toata lumea este de acord cu aceasta decizie care poate aduce prosperitate financiara tuturor.

5. Care sunt echipamentele minime de care ai nevoie? Detalii AICI>>>

6. Cum vei ajunge la potentialii clienti? Nu este de ajuns sa raspandesti vorba in randul prietenilor pentru a-ti face rost de cateva comenzi!

7. Care sunt cele mai potrivite forme de a-ti face reclama? Descopera cum sa procedezi pentru a asigura vizibilitate maxima produselor tale si afacerii tale!

8. Cum sa stabilesti pretul pentru produsul oferit? Aici este o discutie foarte lunga. Este vorba si despre produsul pe care l-ai refacut, despre echipamentele folosite, despre materia prima folosita, despre timpul si efortul tau! Detalii mai multe pentru o alegere buna AICI >>>>




Tags: mobilaafacere cu mobilierafaceri cu mobilaafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

11 reguli pentru clienti fericiti si afaceri profitabile!

de Adela Simonescu
13 Mai 2012
Customer service, customer care, customer relationship management... Iata cateva dintre aspectele care cer atentie sporita din partea antreprenorilor...

4 sfaturi inteligente de la Donald Trump, pentru afaceri profitabile!

de Adela Simonescu
04 Mai 2012
Mogulul din industria imobiliara si din industria divertismentului ofera cateva sfaturi esentiale pentru conducerea unei afaceri profitabile. Iata...

3 sarcini pentru outsourcing sigur, in afaceri profitabile!

de Adela Simonescu
25 Feb 2012
Multi afaceristi cauta sa isi indeplineasca toate sarcinile si toate responsabilitatile pe cont propriu. Unii fac acest lucru din dorinta de a se...

Cum ne impunem cu succes in afaceri profitabile

de Maria Nicutar
06 Oct 2011
Afacerile profitabile au depasit pragul de breakeven datorita faptului ca au fost si sunt conduse de antreprenori care inteleg necesitatea si reusesc...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]