Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Altex se retrage de pe eMag Marketplace

de Florin Amariei 19 Aug. 2019 3192
4.7 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania Altex a anuntat ca se retrage de pe eMag Marketplace, intrucat comisioanele sunt prea mari.

”Dupa o prezenta de mai bine de un an si jumatate pe Marketplace, Altex a decis sa paraseasca platforma, motivul acestei decizii fiind cresterea semnificativa a comisioanelor practicate de eMAG, aspect ce ar conduce la imposibilitatea Altex de a-si tine promisiunea catre clienti, respectiv, aceea de a oferi cel mai mic pret din Romania la toate produsele”, se arata in comunicat.
 
Retailerul a subliniat ca decizia a fost luata in contextul in care ”si-a tinut mereu promisiunea de a contribui la imbunatatirea vietii clientilor, oferind acces la tehnologie relevanta prin varietatea produselor disponibile la cel mai mic pret din Romania, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferentei”.
 
Director E-commerce Altex Romania, Florin David, a spus ca avansul comisioanelor face imposibila respectarea promisiunii de cel mai mic pret din Romania.
 
“Am luat decizia de a parasi platforma marketplace eMag deoarece in acest moment, cresterea comisioanelor ne fac imposibila respectarea promisiunii de cel mai mic pret din Romania, o promisiune pentru tinerea careia toti angajatii Altex depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelenta in operatiuni si prin investitii inteligente in proiecte care cresc eficienta. Toate acestea fac ca Altex sa fie o afacere profitabila si sustenabila si ne dau instrumentele care ne ajuta sa ne adaptam modificarilor pietei prin propriile puteri, fara sprijin din partea statului, in timp ce aratam soliditate in afaceri, consecventa si sustenabilitate in crestere si profit si respect fata de promisiunile facute clientilor nosti”, a precizat Florin David.
 
Incepand cu 19 august, clientii vor putea achizitiona in continuare produsele dorite in oricare dintre cele 120 de magazine Altex si Media Galaxy si online pe platformele proprii.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: altexemag marketplaceretrage

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.7 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]