Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajeaza un asistent virtual si ia-ti adio de la stres

de Maria Nicutar 01 Iun. 2011 4153
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Activeaza ca secretare, ca receptionisti, ca organizatori de agenda, asistenti de customer service si nu numai. Nu exista limite in ceea ce priveste activitatea unui sau unei asistente virtuale. Angajatorul beneficiaza de servicii complexe fara a pune la dispozitie spatiu de lucru, calculator sau alt echipament, iar angajatul/ angajata are avantajul de a lucra de la domiciliul personal si de a-si organiza activitatea in mod flexibil.

Prin intermediul angajarilor de staff virtual reduceti costurile aferente salarizarii, riscul de absente in cazul de imbolnaviri si puteti angaja mame care doresc sa isi creasca copiii si necesita un program de lucru flexibil si usor de efectuat de acasa.

Este o situatie win-win iar asistentul virtual este intr-un fel tot un antreprenor ca si dvs, deci aveti toate sansele sa detineti o relatie profesionala extrem de profitabila. Mai mult de atat, un asistent virtual se poate angaja per-proiect, deci nu va trebui sa ii asigurati un salariu continuu chiar si atunci cand nu ii necesitati serviciile deloc sau cu frecventa redusa.

In prezent, majoritatea magazinelor online ofera suport din partea asistentilor virtuali. Din 10 cosuri de cumparaturi sunt abandonate aproximativ 7. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca utilizatorii intampina probleme de-a lungul procesului de achizitionare a produselor sau au nevoie de o persoana care sa le clarifice unele nelamuriri legate de conditiile de livrare, de garantie samd.

Existenta personalului virtual mareste sansele de vanzari si ofera o imagine extrem de favorabila firmei dvs. Asistentii virtuali au nevoie de calculator conectat la internet, casti si microfon sau telefon mobil cu linie special dedicata activitatii profesionale.

Alte activitati care necesita existenta unui asistent virtual sunt cele de SEO, de marketing online, de redactare de articole, de planificarea si organizarea evenimentelor. Puteti sa va angajati personal exclusiv pentru adoptarea si implementarea strategiilor de marketing social (administrarea unui blog afiliat website-ului afacerii) sau pentru cele de advertising.

Asistentii virtuali pot si profesionisti din domenii ca:advertising, contabilitate, resurse umane, posibilitatile fiind aproape infinite.

Cu toate acestea este esential sa verificati cunostintele asistentilor virtuali inainte de a-I angaja, portofoliile si referintele detinute. De asemenea, discutati si stabiliti de la bun inceput cum se va face plata:per proiect sau per ora de lucru. Nu uitati sa mentineti o legatura permanenta cu ei si sa le verificati progresul in timpul derularii proiectului asignat.




Tags: asistent virtualorganizatori de agendacustomer service

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Crezi ca stii regulile in customer service? Afla esentialul!

de Adela Simonescu
24 Apr 2013
Una dintre cele mai mari provocari pentru antreprenori de pretutindeni este cea referitoare la satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor. Si de...

6 fraze magice in customer service!

de Adela Simonescu
27 Mar 2013
Eforturile de customer service raman unele dintre cele mai importante aspecte in care investim bani si timp si personal de calitate. Si eforturile de...

3 secrete majore in customer service

de Maria Nicutar
06 Dec 2011
Customer service-ul este instrumentul pe care ne laudam ca il folosim in fiecare zi. Nu este total adevarat si este total neadevarat pentru anumite...

Customer service in cuvintele potrivite

de Maria Nicutar
18 Mai 2011
Noile tendinte din sfera antreprenoriala si economica in general arata un interes din ce in ce mai mare pentru o interactiune perfecta cu clientul....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]