Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiarii IMM Invest 2022 au acum un ghid de la FNGCIMM

de Florin Amariei 17 Feb. 2022 2983
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Programul IMM Invest ofera acces la credite cu dobanda subventionata si garantii de stat pentru finantarea nevoilor de capital de lucru sau pentru realizarea de investitii. O intreprindere mica sau mijlocie poate contracta unul sau mai multe credite pentru activitatea curenta si/sau investitii, fara a depasi valoarea totala de 10.000.000 lei.

Potrivit FNGCIMM, primul pas pentru accesarea programului consta in inscrierea pe portalul www[.]imminvest[.]ro.
 
"Creati-va cont in aplicatia disponibila pe site-ul www.imminvest.ro. Daca aveti deja cont creat pentru accesarea programului IMM Invest, folositi aceleasi date de logare. Completati online cererea de inscriere si atasati documentele necesare. Codul CAEN solicitat la inscriere trebuie sa fie eligibil in cadrul Programului. Alegeti banca cu care doriti sa lucrati si confirmati cu DA accesarea finantarii in cadrul IMM Invest. Dupa verificarea datelor introduse si a documentelor atasate, FNGCIMM va emite acordul de principiu privind eligibilitatea in cadrul programului si-l va transmite impreuna cu solicitarea dumneavoastra catre Banca aleasa. Dumneavoastra veti primi un mail de notificare automat. Banca analizeaza solicitarea de credit si daca o aproba solicita si garantia FNGCIMM. FNGCIMM aproba garantia si transmite bancii contractul de garantare si acordul de finantare", recomanda Fondul.
 
La cererea de inregistrare de pe portalul imminvest.ro se vor atasa urmatoarele documente: copia certificatului de inregistrare la RECOM, emis de Ministerul Justitiei; copia cartii de identitate a administratorului/reprezentantului legal/statutar al societatii; declaratia de IMM descarcata de pe portalul imminvest.ro, completata si semnata.
 
Documentele pot fi semnate, scanate si incarcate pe platforma imminvest.ro si fara semnatura electronica.
 
FNGCIMM atrage atentia ca pe portalului www.imminvest.ro nu pot fi depuse simultan mai multe cereri.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: fngcimmghid imm invest 2022

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]