Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand esti timpul sa oferi angajatilor tai o marire salariala?

de Ilinca Dobrescu 03 Ian. 2014 2441
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cere si ti se va da. Este regula pe care o trimit in fata toti superiorii atunci cand se gandesc la mariri salariale.

In mod concret, nicio alta veste nu este mai imbucuratoare decat cea ca un angajat cere o marire de salariu SI are si el o marire a atributiilor sale.

Daca vrei o marire de salariu, fii sigur ca ai ce sa oferi la schimb. Daca esti antreprenor, manager sau leader, fii sigur ca iti platesti oamenii asa cum trebuie ca ziua de maine sa nu iti aduca pierderi financiare uriase. Este vorba despre oamenii care pleaca din compania ta si, odata cu numele lor, din firma dispar si amplele abilitati si competente care le apartineau acestora.

Pierzi valoare si cu fiecare om valoros care iti pleaca din firma, risti o contagiune catastrofala. Oamenii pleaca in echipa atunci cand unul dintre colegii lor face marele pas.

Iata si cand este timpul sa oferi angajatilor tai o marire salariale:

1. Daca ai promis o marire salariala la o anumita perioada de timp de la angajare, cu anumite conditii si conditiile sunt indeplinite!

2. Daca ai dat pe mana unui angajat un proiect important si acesta a crescut in mod substantial.

Este vital sa ii transmiti omului respectiv faptul ca ii apreciezi munca. Si, nu, nu este de ajuns sa il bati pe spate si sa ii strangi mana cu putere. Asa cum el produce rezultate concrete, asa asteapta si el rezultate concrete pentru munca si eforturile depuse de el.

3. Daca ai un angajat care aduce valoare continua in afacerea ta. Isi continua studiile si ofera solutii celorlalti colegi. Ii ajuta sa isi indeplineasca sarcinile si responsabilitatile mai usor si chiar se ofera sa le tina un mic training care sa ii ajute sa aiba rezultate mai bune in munca lor.

4. Daca un angajat are vechime mare de lucru si in timp, atributiile si responsabilitatile sale s-au marit. Ai grija de oamenii cu vechime, chiar daca angajatii proaspat veniti in firma par si sunt mai activi. Angajatii cu vechime au oferit rezultate notabile si duc cu ei insisi bagaje impresionante de informatii care ii ajuta pe cei nou-veniti sa devina din ce in ce mai buni.

5. Daca un angajat isi depaseste atributiile si se dedica proiectelor sale mai mult decat i s-a cerut. Aici este nevoie de o marire salariala care sa ii demonstreze ca nu munceste in van si ca munca lui este apreciata.

Atentie! Numerosi angajati nu vor cere mariri salariale. Multi se subevalueaza. Altii se simt rusinati sa ceara mariri salariale. Cu toate acestea, oamenii valorosi merita sa primeasca maririle salariale pe care le castiga, pe care le muncesc. Cat timp oferiti pretul corect, angajatii vor fi puternic loializati si vor consolida cultura organizationala care sta la baza succesului oricarei afaceri.

Sa aveti succes si angajati satisfacuti!

sursa foto: www.freegreatpicture.com




Tags: mariri salarialemarire salarialamariri salariale angajatiafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
29 Apr 2024
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
30 Apr 2024
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]