Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 4 mantre ale antreprenorului de succes

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cum faceti ca sa reusiti in calitate de antreprenor? Aceasta intrebare, antreprenorul de succes Chip R. Bell a auzit-o de nenumarate ori de 13 ani incoace. Pe site-ul "Entrepreneur", el propune 4 "mantre" pentru a-i raspunde. Ceea ce conteaza nu este sa reusesti sa le incerci, ci sa le adopti definitiv si sa le repeti zi de zi:

1. In fiecare zi, realizeaza o capodopera.

Pentru un antreprenor, fiecare zi trebuie sa aduca o ocazie de a inventa ceva, iar acest lucru trebuie sa fie o capodopera. Putini oameni stiu ca pentru a picta Capela Sixtina, Michelangelo a lucrat in conditii foarte grele, fiind nevoit sa picteze in pozitia sezut, cu gatul si capul asezate intr-o pozitie extrem de incomoda. Artistul a continuat totusi sa depuna un efort istovitor, lucrand mai mult singur ore in sir pe schele si incapatanandu-se sa duca totul la rang de perfectiune, chiar daca pictura nu era specialitatea sa. Lectia de invatat este ca eforturile conteaza putin pentru clienti, doar rezultatul concret fiind tangibil si important pentru ei.

2. Fii pozitiv, curajos si vizionar.

Ca antreprenor, munca ta consta in a-i motiva pe ceilalti cu optimismul tau si cu viziunea curajoasa. Va trebui sa ramai pozitiv in judecatile tale, sa te gandesti la mijloacele de a reusi si sa ai o viziune clara despre ceea ce vrei sa fii, nu doar despre ceea ce ai de facut. Marii sefi de intreprinderi sunt curajosi si aceasta stare de spirit este contagioasa.

3. Asuma-ti intreaga responsabilitate pentru rezultatele tale.

Aruncarea vinei asupra altora nu duce la nimic. Clientii tai nu vor fi emotionati de scuzele tale si nu vor impresionati daca arunci responsabilitatea asupra furnizorilor. Fiecare eroare pe care tu sau cineva din echipa ta o face este responsabilitatea ta. Luptatorii vin la lucru pregatiti sa dea tot ce-i mai bun in ei si nu se intereseaza decat de eforturile care-i vor conduce la reusita.

4. Vinde-te pe tine insuti o data cu produsul.

Marii sefi de intreprinderi sunt promotori ardenti care stiu nu doar sa-si vanda produsele, ci si sa-si puna munca in valoare. Lucrul bun merita sa se vorbeasca despre el, iar marketingul si promovarea pe care i le vei consacra iti vor permite sa te asiguri ca vei avea un impact pe piata.


Tags: antreprenorsuccesmantraspirit pozitivcurajresponsabilitatepromovare

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]