Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele trei aspecte decisive pentru recrutari exceptionale!

de Adela Simonescu 22 Feb. 2013 2755
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Strategii, tehnici, tactici, planuri, analize, estimari, grafice, cercetari si documentari ... toate sunt esentiale pentru recrutari de succes. Si adevarul este ca avem la indemana un intreg arsenal de arme care sa ne ajute sa trecem prin foc si pucioasa pana cand vom descoperi diamantul care va deveni parte din echipa, gema pe care o veti finisa si care va deveni podoaba care sa va imbogateasca afacere, la propriu si la figurat.

Pe deasupra, avem la dispozitie si un set de aspecte decisive pentru o recrutare de top:

1. Candidatul are un simt puternic al propriei persoane, inzestrate cu anumite abilitati, talent, competente, plusuri si minusuri, defecte si aspecte ce trebuie imbunatatite?
Este esential sa stam de vorba cu o persoana care se cunoaste extrem de bine: de la esecuri din trecut, la greseli din prezent, la aspiratii si planuri de viata profesionala!

In cazul in care discutam despre un candidat care sta ceva timp sa se gandeasca la un raspuns la intrebarea :"Unde te vezi peste 10 ani?", este destul de clar cu ce fel de persoana avem de-a face.

2. Spirit competitiv? Iata o lama cu doua taisuri. Scanteile pot aparea oricand cand avem de-a face cu o persoana cu prea mult simt al competitiei. Este bine sa fie in competitie cu cei care ne fac concurenta, insa foarte des, acesta se va indrepta si impotriva colegilor ale caror rezultate doreste sa le intreaca.

3. Pasiune! Pasiunea ramane un element decisiv pentru orice forma de dezvoltare. O cariera este inceputa si dezvoltata din pasiune pentru domeniul de referinta. O afacere se porneste din pasiune. Un proiect se finalizeaza cu rezultate exceptionale din pasiune si nu pentru ca seful sta cu gura pe tine non-stop sau pentru ca iti este teama sa nu iti pierzi locul de munca. Ultimele doua motive te pot determina sa termini munca la timp si cu rezultate satisfacatoare. Dar exceptionalul vine la pachet doar cu pasiunea!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: recrutari inteligenterecrutare succesrecrutare candidati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]